Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MedronMT2 [Dedyk]

medron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostanie dodany laucher jeszcze dzis

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1350160971-U330251.jpg

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer stoi na nowszej maszynie 24GB, lauchera zaraz dodam oto link do lauchera zapraszam na serwer http://www.wrzuc.to/67as1i/wt

Kilka info o serwie

Max lvl 250

Nowe mapy od:

100 lv: Wyspa Trolli

145 lv: Wyspa Gnom

175 lv: Cmentarz

200 lv: Mapa Zombie

30 Nowych Bossów

12 Nowych Metinow

Zapewniam ze serwer będzie stal i nie padnie dodam tez ze są ciągle dodawane nowe rzeczy!Jeszcze dzis zostanie zmieniony drop sztabek po 1kk!!

Opublikowano

tak powiem wam mysle ze ten server to jakis no -hameczi caly czas o 2 nad ranem jest wylaczany wlanczany okolo 12-13. Oni pisze ze pracuja nad serwerm w tym czasie. ale ja tam gram od poczatku serwera i tam nic sie prawie nie zmienilo jeszcze na gm pokazywalem jakie mapy ma/ wiec wam mowie zo to dzieci serwera se zrobily. Pozatym itemy za grosze mozaesz kupic od GM

Opublikowano

tak powiem wam mysle ze ten server to jakis no -hameczi caly czas o 2 nad ranem jest wylaczany wlanczany okolo 12-13. Oni pisze ze pracuja nad serwerm w tym czasie. ale ja tam gram od poczatku serwera i tam nic sie prawie nie zmienilo jeszcze na gm pokazywalem jakie mapy ma/ wiec wam mowie zo to dzieci serwera se zrobily. Pozatym itemy za grosze mozaesz kupic od GM

dziecko to jesteś ty a jeśli chcesz wiedzieć to wgrywamy mapki i mounty i usuwamy resztę bugów a skoro jesteś taki mądry to postaw sam serwa, i to nie hamachi ,serwer będzie jeszcze dziś włączony i będzie nowa prezentacja !! a ty sobie nie nabijaj postów bo widzę ze lubisz to wszędzie piszesz to samo!! I powiec mi od jakiego GM można kupic item jak na serwie nie ma żadnego GM jeszcze haha beka tylko założyciel serwera!! a ja robię tylko eventy

Opublikowano

Chlopczyku ja nabijam konto, heh mam je od pul roku jak widzisz jest faktycznie nabite heh. a od jakiego gm szef kazdy kupuje truty ja kupilem za grosze szpona bo nie da rady wydropic. co wy tam poprawiacie wes przestan ten server jest gora na tydzien grania. M1 puste 10 luda gra co 20 min wywala server sie wylacza i czekasz 5 min zeby sie wlaczyl wiec nie wciskaj ludziom tu kitu bo sam wejdzie i bedzie widzial jak tam jest, pozatym widzisz po postach a ze sami se piszecie komentarze to tez widac bo kto takie gowno nazywasz serverem jak mozna tak nazywac cos takiego. Jak masz co 2 bron zbugowana i wy piszecie ze nad tym pracujecie, i tak przez 2 tygodnie a bron dalej jest zbogowana. A ze wam mapy pokazywalem a 1 z gm pisal do mnie a mialo ich nie byc heh sory to troche przesada jest ja se tego chyba nie zmyslam , wiec dla mnie to tego tematu wogole nie powinno byc ze to jest w publikacjach. nie ma kropek ani nic bo to jest jedne wielkie zdanie na temat serwera tutaj to syff . bogate szczeniaki bawia sie jak wszyscy ogolnie bo od paru miesiecy nie bylo i nie bedzie normalnych serwerow. Typy ogarnieci w tym temacie juz swoje maja , a pojeby sie staraja

Opublikowano

Serwer niezły, exp yang umiarkowane jedyny problem to 1 ch i nagminne off, gdyby to naprawić troszkę więcej reklamy jakieś forum jakaś możliwość powiadamiania Administracji o problemach to być może i graczy by przybyło a tak wszystko zostawione na pastwę losu i cziterów Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...