Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MedronMT2 [Dedyk]

medron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

grałem na takim serwerze tylko nie pamiętam nazwy. serw upadł. coś mi się wydaje że to ten sam serwer zmieniono tylko nazwę serwera i może jakieś drobne szczegóły

Opublikowano

Niewiem czemu narzekacie.... lagow niema wcale sciaga sie po 1500 mily admini co jeszcze chcec od serva fajnie exp leci !!! POLECAM!

Opublikowano

nie podoba się? postaw swój serwer a nie już nacisk że porażka.Postawić swoje cwaniaczki i też się pośmiejemy.Już wam się w głowach przewraca

Opublikowano

OMG kolejny serw na gotowcach od Quntinos no normalnie napływ nie kotrolowany takich serwerów ostatnio, nie zagram.

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

E no ts3 robicie a durnego locale,icon,item nie umiecie wrzucić!

Od tego masz clienta.

Nie dość, że narzekasz to nie umiesz pobierać clienta.

Pobierz, na pewno nie zawiedziesz się, a pójdzie Ci to na dobre.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

@Up.

A jak mi się przerwie to znowu godz i godz a tak to se zobacze jak sie gra itp:)

Dobra, to w takim razie co potrzebujesz?

Wkleję to na speedyshare.

Na pewno Ci to zrobię.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Co wy kur*a macie z tymi clientami?? i ch*j, ze macie 2 mb neta, zostawiasz kompa na 3 godziny i masz sciagniete ja pierdole! a potem usuwasz, jak sie nie podoba. Ja mam internet 2 mb radiowy i nie narzekam, a sciagam KAZDEGO clienta, nie wazne z jaka predkoscia. Sam pobierałem wieśka 2 przez 13 dni, bo mial 15 GB, a wy sie kurwa o jebane 800 mb sracie kurwa no!

4410678874.png

Opublikowano

Co wy kur*a macie z tymi clientami?? i ch*j, ze macie 2 mb neta, zostawiasz kompa na 3 godziny i masz sciagniete ja pierdole! a potem usuwasz, jak sie nie podoba. Ja mam internet 2 mb radiowy i nie narzekam, a sciagam KAZDEGO clienta, nie wazne z jaka predkoscia. Sam pobierałem wieśka 2 przez 13 dni, bo mial 15 GB, a wy sie kurwa o jebane 800 mb sracie kurwa no!

Na tej wrzuc.tv jest ciężko o clienta, ze względu na to, że limit czasami przerywa i trzeba od nowa pobierać.

Nie pobierałeś tego, nie moja wina.

egrq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...