Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świecenie Szmaragdów

nfsfankp50098

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy autor ma ts? przydalby sie bym to raz dwa zrobil ;d ja cielok ;d

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

napisałem tut bo nie było tego. z socketami to nie mój pomysł tylko krzywy_ .. JA mam ustawione sockety tak jak w tucie i nie mam jedynie iskierek ale i tak wole bez i mi się podoba

Ostatnio podpicowałem sobie unikatowe zbroje i dałem dla każdej oddzielny dym może dam tuta ale z tego co wiem już na inforge czy epvp to było jak zrobić na kilka zbroi bez buga

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja nie wiem naprawdę jak to zrobić myślałem głowiłem się robiłem jak umiałem ale nie zrobię może ktoś te pliki mi zrobić bardzo by mi pomógł wy umiecie ja jestem zielony w tym;p

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam dopiero zaczynam i nie wiem gdzie mam dokonać tych wpisów

PC

<File archivedPath="d:/ymir work/pc2/common/effect/armor/armor-4-2-1.mse" type="1"><![CDATA[depack\ymir work\pc2\common\effect\armor\armor-4-2-1.mse]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/pc2/common/effect/armor/armor-4-2-2.mse" type="1"><![CDATA[depack\ymir work\pc2\common\effect\armor\armor-4-2-2.mse]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/pc2/common/effect/armor/water1.dds" type="1"><![CDATA[depack\ymir work\pc2\common\effect\armor\water1.dds]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/pc2/common/effect/armor/aura1.dds" type="1"><![CDATA[depack\ymir work\pc2\common\effect\armor\aura1.dds]]></File>

PC2

<File archivedPath="d:/ymir work/pc2/common/effect/armor/armor-4-2-1.mse" type="1"><![CDATA[depack\ymir work\pc2\common\effect\armor\armor-4-2-1.mse]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/pc2/common/effect/armor/armor-4-2-2.mse" type="1"><![CDATA[depack\ymir work\pc2\common\effect\armor\armor-4-2-2.mse]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/pc2/common/effect/armor/water1.dds" type="1"><![CDATA[depack\ymir work\pc2\common\effect\armor\water1.dds]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/pc2/common/effect/armor/aura1.dds" type="1"><![CDATA[depack\ymir work\pc2\common\effect\armor\aura1.dds]]></File>

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...