Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to może być nerwica?

PawloMix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a masz sraczke? tez tak miałem w nocy sie budzilem i obsrałem całe sciany były od gówna idz do psychiatry i zatkaj korkiem dupe...

albo czasami cos ci kowal spalil albo banik na głównego hara w metinie? ja wlasnie przez to miałem depresje

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

ALe spinka, dzieci neo oni majom problemik h3h3h3h3h3.

Powiedz mamie i idz do lekarza rodzinnego, nastepnie powinniscie (wyczuwam rozdwojenie jaźni) dostac skierowanie do odpowiedniego lekarza, ktory Wam pomoże.

@Autor tematu, co z tego, ze kumpela pisala, ona ma interes i to drugie?

Whoi cares?

Opublikowano

Nie wiem, czy to żart, czy prawda, ale jeżeli to drugie, to proponowałabym Ci nie robić tutaj takich tematów. Zlecą się bachory i zaczną hejtować.

Co do topicu: Prawie jestem pewna, że masz tzw depresje nerwicową/nerwową. To niestety trzeba leczyć, nie tylko farmaceutycznie.

W zaawansowanym stadium może dojść nawet do schizofrenii bez względu na wiek.

Opublikowano

Nie wiem, czy to żart, czy prawda, ale jeżeli to drugie, to proponowałabym Ci nie robić tutaj takich tematów. Zlecą się bachory i zaczną hejtować.

Co do topicu: Prawie jestem pewna, że masz tzw depresje nerwicową/nerwową. To niestety trzeba leczyć, nie tylko farmaceutycznie.

W zaawansowanym stadium może dojść nawet do schizofrenii bez względu na wiek.

A kim ty jesteś, żeby stwierdzać diagnozy. Niech się uda do lekarza jeżeli ma problemy ze sobą.

Opublikowano
Zlecą się bachory i zaczną hejtować.

Dafuq?

@Up

+1. Ona jest mentorem to wiesz, pewnie zna się na tym tak samo jak psycholog/psychiatra i może wystawiać diagnozy.

Anyway, idź do lekarza, my Ci nie pomożemy.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...