Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

coś romantycznego?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Huh, ale potem wstawisz to zdjęcie? <3

W każdym razie wiedz, że przy wymawianiu wiersza lub śpiewaniu piosenki możesz wyjść na "osła". A i jeszcze z takich rzeczy to powiedz ze chcesz ja miec na tapecie telefonu to tez romantyczne a my chcemy jej zdjęcie :)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

STOPERAN

wstaw zdjęcie jak all ci mówią:)

Ja ci proponuje tą kuchnie chińską, przez żołądek do serca;p

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

kup 6 pokerów z netto zaproś ją do domu daj jej 1 kompa sobie odpal 2 włączcie csa wejdźcie na zombie mod i powiedz jej żeby napierdalała jak jej stary na pacyfiku

Opublikowano
Mamy po 16 lat, Ja mam 1.88m, a ona 1.82m.

Seriously? o.O Przecież ona jest straaaaaasznie wysoka o.O byłam w Japonii i przeciętny wzrost młodej japonki to 140-150 cm o.O

Nawet moje nauczycielki z j.japońskiego były niższe ode mnie o.O

Whatever... Jeżeli jest japonką, to najbardziej zadowoli ją "randka" na świeżym powietrzu.

Opublikowano

Słuchajcie ten tut był ciekawszy o wszystkich książek jakie w życiu przeczytałem.

A najlepsza bajera na dziewczyny to specjalnie dla niej napisany song.

Zagraj jej to na gitarze zaśpiewaj i jest twoja.Jak byś to zrobił po japońsku to nawet jej koleżanki by cie brały hehe

Mongoły żądzą

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...