Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

coś romantycznego?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kup jej kwiatka ;D

Weź ją na spacer po okolicy ;D

Powiedz jej że ją kochasz itp.

Powinno pomóc ;D

A i bądź sb ;D

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Weź dwa kijki z lasu i kup paczke ryżu

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Doładuj jej smocze monety w metinie

Nigdy nie widziałem nic bardziej romantycznego jak dwójka zakochanych ludzi grających razem w metina

Ta szamanka podexpiana przez potężnego wojownika mrauu

Beka skąd my mamy wiedzieć co twoja dziewczyna uznaje za romantyczne ?

s2c77Oa.png

Opublikowano

Dobra jestem już. Wszytko sie ładnie ulozylo xD. Przez 20 min gapilem sie na jej piersi -.-. Nie wiedzialem, że jest tu taka zajebista lodowa grota. Hehe. Ten dziwny basen to był dobry pomysl. Tylko, ze w saunie jest jak w hmmm takim zmutowanym piekarniku.

Hmmm zostało mi 140 zl. Gdzie jeszcze można iść ;D ????

76561198034810506.png

Opublikowano

Na rynek albo do spożywczaka lub na plac zabaw ;)

A tak na serio to może do jakiejś galerii, kup jej cuś

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Dobra jestem już. Wszytko sie ładnie ulozylo xD. Przez 20 min gapilem sie na jej piersi -.-. Nie wiedzialem, że jest tu taka zajebista lodowa grota. Hehe. Ten dziwny basen to był dobry pomysl. Tylko, ze w saunie jest jak w hmmm takim zmutowanym piekarniku.

Hmmm zostało mi 140 zl. Gdzie jeszcze można iść ;D ????

za 140 złoty mozesz jej kupić bufke na allegro i mozecie razem chodzić na dt

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Za 200 zl mozesz jej zafundowac operacja oczu, zebyscie mogli sobie patrzec w oczy a nie pomiedzy.

Zazwyczaj jak chcesz kogos wyrwac to idziesz z nia do kina i bajerujesz po kinie w nocy ;d

jak Ci kino nie odpowiada no to popieram pomysl z buffką.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Jeżeli chcesz być romantyczny poprzez pieniądze , to ci się to nie uda ;D romantyk zazwyczaj ułożyłby wspaniały wiersz na temat niej i jej to wyrecytował , lub wykazał się ogólną wiedzą na temat jej kraju i nie patrz się ciągle na jej piersi xD

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Dobra. Jakoś było xD. Nawet fajnie. Po drodze ułożyłem jej piosenkę :D. Od czasu do czasu zerkałem na nowe posty na mpc na telefonie :D. pocałowała mnie :D wwwwwwwweeeeee. Ale teraz nie jest fajnie - jutro do szkoły ;/

76561198034810506.png

Opublikowano

Ciesz się , skoro był pocałunek , masz argument i temat do jutrzejszych rozmów z nią ;D Akcja równa się reakcja of course

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

A ja nadal zastanawiam się nad tym pomysłem, ze smoczymi monetami w metinie xD

beka.

Daj znać, gdy coś by się działo. Romantyków nigdy za wiele, ale dobrze, że dałeś radę. ^_^

OndteAw.png

Opublikowano

Nie no normalnie teraz dalej rób to co robisz ;D tylko nie dawaj we znaki , że już tak łatwo jesteś jej , bo jeszcze jej się znudzisz i co będzie :D

Ale szczerze powiedziawszy też chce mieć w okolicy japonkę w swoim wieku i typie :D

Opublikowano

kup jej ninje +50 żeby lurowała na czarnych orkach.

powiedz, ze grasz mentalem i masz ponad 1000defa. odrazu twoja.

albo zajedź jej tekstem:

hej, gram bodym i biore cały spot na pustyni

EXPmIpC.gif

Opublikowano

zupka chinska rozjebała cały system XDDDD

ale pomysł z kuchnią nie jest zły, zaproponuj jej że razem zrobicie sushi, albo coś innego japońskiego :D jak jest japonką to może manga i anime? zobacz czy eee by wy jakos w miescie nie mieszkacie nie? sprawdz czy w najblizszym dużym miescie nie ma jakis konwentów (wejściówka od osoby ~40zł :D), coś takiego jak ogród doświadczeń mogłoby byc fajne :D iii... skoro japonka to kup jej maszynke do golenia :P

ae1d1005fe.png

Opublikowano

kup jej roze jak zanim pojdziesz do szkoly i daj jej

nie wiem czemu sie chwalisz ze cie pocalowala

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...