Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]BF3 Nie chce się włączyć ,dziwny błąd.

kacper69768

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie.

Ostatnio kupiłem BF3 i zainstalowałem gra normalnie działała ale musiałem zrobić formata.Po formatowaniu , zainstalowaniu i próbie uruchomienia wyskakuje taki oto błąd :

Nieprawidłowa licencja. Kod przyczyny = Missing DLL: dxgi.dll Function : CreateDXGIFactory1.

Wcześniej miałem Windows 7 64 x bit lecz teraz mam Vista 32 x bit.

Proszę o pomoc by BF3 zadziałał.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Aj nie wiem czy to nie jest tak że dany kod jest przypisywany do danego ID kompa dlatego po zmianie systemu wyskakuje ten błąd... Napisz do suportu nie ci dadzą drugi cd-key

No ale poczekamy na inne posty może jest jakieś inne rozwiązanie :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Na Battel logu po prawej stronie po środku ekranu jest taka mała zakładka Podobnie jak nie raz Zakładki z FB na stronach klikasz tam i masz live chat z kimś od nich....

to jest bodajże od 10-19... I tylko english :) No chyba że nie umiesz to wtedy tylko translator albo email pisz... Do polskiego EA

@2down.. A no tak mi się pomyliło z punkbasterem jak kogoś zbanuje :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Aj nie wiem czy to nie jest tak że dany kod jest przypisywany do danego ID kompa dlatego po zmianie systemu wyskakuje ten błąd... Napisz do suportu nie ci dadzą drugi cd-key

No ale poczekamy na inne posty może jest jakieś inne rozwiązanie :)

Nie, nie nie.

Na samym pudełku jest napisane, że aby ściągnąć grę na innym kompie wystarczy ściągnąć ją z origina. Gra nie jest przypisana do komputera.

Opublikowano

Problem leży w viście, sporo ludzi boryka się z tym problemem.

Niektórym pomaga ściągnięcie service pack 2, innego rozwiązania nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...