Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z klatkowaniem

Sniper00poland

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! mam problem kiedy gram w kampanie to gdy bohaterowie coś mówią (szczególnie gdy przesłuchują BlackBurn'a) to dziwnie mi się BF3 tnie. Zaglądałem do tematu jak rozwiązać problem z wyłączaniem i zawieszaniem się gry, ale raczej nic mi nie pomogło. Może mam za starą kartę dźwiękową

PS: spełniam wymagania Battlefield.

PROSZE O POMOC POLECA LAJKI I 5 DO PROFKA ;/

1de4dd24f40ab28b.png

Zbieram LIKE

Opublikowano

Sterowniki zaktualizowane ? Grafikę zmniejsz na gorszą.

yyyyy. to znaczy przed aktualizacją sterowników miałem ten sam problem ale jeszcze częsciej i bardziej sie cieło. Kiedy zaktualizowałem to rzadziej się cieło i mniej troszkę. zmniejszyłem już dawniej grafike i tak samo, nie ma różnicy czy na ultra czy na własnych i najniższych :/

1de4dd24f40ab28b.png

Zbieram LIKE

Opublikowano

Te sterowniki specjalnie pod BF3 ? Pamiętam, że jeszcze za czasów bety ściągnąłem jakieś "rekomendowane" i koszmarnie mi się cięło. Ściągnąłem game booster'a, przeanalizowałem, ściągnąłem odpowiednie stery i chodziło aż miło.

Opublikowano

Te sterowniki specjalnie pod BF3 ? Pamiętam, że jeszcze za czasów bety ściągnąłem jakieś "rekomendowane" i koszmarnie mi się cięło. Ściągnąłem game booster'a, przeanalizowałem, ściągnąłem odpowiednie stery i chodziło aż miło.

kiedy wyskakiwał mi komunikat zeby zaktualizowac stery, wlazlem na strone amd. pobralem najnowsze stery do mojego modelu i smigalo nawet ale wlasnie tak mi sie cielo. zadnych jakis do bfa nie pobieralem jezeli masz link to kopsnij, jak podziala to lajk i 5 do profka :D

1de4dd24f40ab28b.png

Zbieram LIKE

Opublikowano

Mam nvidie :)

Spróbuj jeszcze zaktualizować/reinstalować punkbustera lub wyłączyć go w opcjach gry. Wiem, zastanawiasz się co to ma wspólnego z zacięciami... Uwierz, że ten program może wszystko.

Opublikowano

Mam nvidie :)

Spróbuj jeszcze zaktualizować/reinstalować punkbustera lub wyłączyć go w opcjach gry. Wiem, zastanawiasz się co to ma wspólnego z zacięciami... Uwierz, że ten program może wszystko.

a gdzie go zaktualizowac ??

1de4dd24f40ab28b.png

Zbieram LIKE

Opublikowano

Googlus nie podawaj mu rad, które zbijają z tropu :)

Na procesorach 2-rdzeniowych występują problemy z dźwiękiem ( przerywa, słabo słychać lub nawet jego brak) i do tego słabiutka karta graficzna.

Opublikowano

Na procesorach 2-rdzeniowych występują problemy z dźwiękiem ( przerywa, słabo słychać lub nawet jego brak) i do tego słabiutka karta graficzna.

Wczoraj rozmawiałem z użytkownikiem, który miał freezy 5-sekundowe. Co ja się nie nakombinowałem, nic nie pomagało, aż w końcu przypomniałem sobie pbcl i uśpienie punkbustera. Podałem i okazało się to strzałem w 10. Ten temat dalej gdzieś wisi, o tu:

http://www.mpcforum.pl/topic/437589-tut-pozbywanie-si-zaci/

Punkbuster to po prostu ścierwo, przysparza więcej kłopotów niż pożytku. Nie zbijam z tropu a podaje co mi wleci do głowy, moja karta graficzna też teoretycznie na nic a jednak bf3 na średnich uciąga.

Podsumowując, od 2 dni na wszystkie problemy podaję punkbustera, szczególnie w BF3.

@edit

Próbowałeś ustawiać priorytet na grze ?

Opublikowano

CZekaj to znaczy że mam słabą kartę graficzną i za mało rdzeni ?!?!?!?!?!!!

1de4dd24f40ab28b.png

Zbieram LIKE

Opublikowano

CZekaj to znaczy że mam słabą kartę graficzną i za mało rdzeni ?!?!?!?!?!!!

Tak :) Gra jest przeznaczona głownie pod Quad Core + GTX560/HD6950 :)

Opublikowano

Podaj specyfikację tego kompa.

Jak tam u ciebie z czyszczeniem kompa?

Format kiedy był ?

Game boostera używasz ?

formatuje czasami :)

gamebooster gówno mi daję :/

specyfikacje masz wyzej

Tak :) Gra jest przeznaczona głownie pod Quad Core + GTX560/HD6950 :)

o ja piernicze ! :C

1de4dd24f40ab28b.png

Zbieram LIKE

Opublikowano

A ,spoko nie zauważyłem.Ogólnie powinno wszystko ładnie śmigać .

Game booster daje dużo tylko trzeba go dobrze skonfigurować .

U mnie zwiększa o 44 % (aero dużo zabiera).Chociaż na ile to prawda to nie wiem.

Zaznacz żeby przełączyło na klasycznego windowsa ,domyślnie to się nie ustawia ,a najwięcej daje.

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

A ,spoko nie zauważyłem.Ogólnie powinno wszystko ładnie śmigać .

Game booster daje dużo tylko trzeba go dobrze skonfigurować .

U mnie zwiększa o 44 % (aero dużo zabiera).Chociaż na ile to prawda to nie wiem.

Zaznacz żeby przełączyło na klasycznego windowsa ,domyślnie to się nie ustawia ,a najwięcej daje.

u mnie pisze ze tyle samo "zwieksza" wydajność, ale nie odczuwam wyraźnych zmian :/

1de4dd24f40ab28b.png

Zbieram LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...