Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Pozbywanie się zacięć

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponieważ ciągle zawracacie mi głowę, a google jak widać Was boli...

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=197617

1. Idz do folderu pb w Twoim folderze z BFH "C:\Program Files\EA Games\Battlefield Heroes\pb"

2. W tym folderze stwórz nowy dokument tekstowy i wpisz w nim następujące komendy : "PB_sleep 500" "PB_security 0"

3 Zapisz notatkę jako "pbcl.cfg"

4a. Jeśli masz kartę dźwiękową REALTEK AC'97 Audio Card wejdz w menadzer zadań, zakładka procesy i wyłącz proces "soundmanager.exe". Jeśli nie, omiń ten krok.

4b. Otwórz "dxdiag"(uruchom), w zakładce dzwięk ustaw poziom sprzętowego przyśpieszenia dźwięku na brak przyspieszenia.

Opublikowano

Bzdura, nie kopiowałem niczego, po prostu wkleiłem linka i przetłumaczyłem ;)

Nie da się tłumaczyć inaczej, gdyż nie ma tu skomplikowanych słów, wyrażeń, które różni ludzie mogą różnie tłumaczyć. Konkurencyjna strona jest bezkonkurencyjna, a nudzi mi się wysyłanie ciągłe tego linku własnie do konkurencyjnego forum, a podanie linku do oficjalnego forum, nic nie daje, gdyż zazwyczaj ludzie nie wiedzą co zrobić ;X

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ale trzeba stworzyć 2 dokumenty tekstowe czy 1 aby wpisać te komendy?

domyśl się...

1 ->

...stwórz nowy dokument tekstowy i wpisz w nim...

Opublikowano

Dobra ale wtedy nie bedzie mi sie lagowalo bf?

PS. nadal sie nie domyslam

Kurde, nie moge stworzyc 2 plikow -.- 'PODANY DOKUMENT MA TAKA SAMA NAZWE'

1,Czy naprawde trzeba miec nazwe dokumentu jako pbcl.cfg

2. Czy naprawde trzeba miec nazwe dokumentu jako mojtekst.pbcl.cfg

3. Albo inaczej?!!! lolek.cfg

sygnamini_nxsnasq.PNG

Opublikowano

Dobra ale wtedy nie bedzie mi sie lagowalo bf?

PS. nadal sie nie domyslam

Kurde, nie moge stworzyc 2 plikow -.- 'PODANY DOKUMENT MA TAKA SAMA NAZWE'

1,Czy naprawde trzeba miec nazwe dokumentu jako pbcl.cfg

2. Czy naprawde trzeba miec nazwe dokumentu jako mojtekst.pbcl.cfg

3. Albo inaczej?!!! lolek.cfg

->To zależy od twojego neta i komputera, na pewno zmniejszy to poziom zacięć, chyba że przeszkoda leży w innej kategorii ;)

->PS. Wczytaj się w jego wypowiedź

1,2,3 --> ***** otwórz spoiler, a potem wróć do 1 posta

@Edit

co ty tak szybko tego edita dałeś? xD

musiałem zmienić cały mój post

Opublikowano

Ile ty masz lat? Nie chcę nikogo obrażać, ale umiejętność czytania ze zrozumieniem powinieneś znać już w 3 klasie podstawówki.

pbcl.cfg

czy on tam pisał o nowym dokumencie tekstowym coś w nazwie?

Opublikowano

Ile ty masz lat? Nie chcę nikogo obrażać, ale umiejętność czytania ze zrozumieniem powinieneś znać już w 3 klasie podstawówki.
pbcl.cfg
czy on tam pisał o nowym dokumencie tekstowym coś w nazwie?

Mam 24839 lat

sygnamini_nxsnasq.PNG

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie działa - . -

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

4b. Otwórz "dxdiag"(uruchom), w zakładce dzwięk ustaw poziom sprzętowego przyśpieszenia dźwięku na brak przyspieszenia.

A jeśli tego nie mam w tej właśnie zakładce?

Opublikowano

Musisz mieć.Tam po środku jest taka kreseczka i tylko w lewo przesuwasz i już chyba ze dzwięku nie masz to raczej nie bedzie ,tak mi sie wydaje.

Zbieram -

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Powiem tak. Skorzystałem z tego tut'a, dodałem te komendy do folderu i wczoraj było normalnie, a dzisiaj znów lagi i spiny ...

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Powiem tak. Skorzystałem z tego tut'a, dodałem te komendy do folderu i wczoraj było normalnie, a dzisiaj znów lagi i spiny ...

Czy ten plik, który stworzyłeś nadal jest tekstowy ?

Opublikowano

Googluś, dopisz w tym pierwszym poście, żeby ludzie zaznaczali typ: Wszystkie pliki zamiast dokument tekstowy...

Opublikowano

Tak, jest dokumentem tekstowym. Czytam ze zrozumieniem, a tam jest, żeby stworzyć ' dokument tekstowy '.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tak, widzę. Dokument tekstowy nic nie daje, i działało to na zasadzie placebo.

@Edit, zaraz dam ten plik.

Plik:

http://dl.dropbox.com/u/67445278/pbcl.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/82813e49e60ca0eeaa5cf2224de09a7105a316f8f844add5fc1da3f6090f0a1f/analysis/1333467585/

Opublikowano

Tak, jest dokumentem tekstowym. Czytam ze zrozumieniem, a tam jest, żeby stworzyć ' dokument tekstowy '.

To błąd... Musisz zmienić jego rozszerzenie z .txt na .cfg i wtedy będzie działać.

Najlepiej otworzyć notatnik z menu start, wklepać w nim te komendy, potem plik>zapisz jako i tutaj wklepujesz w nazwie pbcl.cfg a typ zmieniasz na "Wszystkie pliki" i będzie git.

@Googlus

Zmodyfikuj trochę tylko swoją wypowiedź, napisz, żeby otworzyli notatnik, wklepali to w nim, i zapisali w typie "wszystkie pliki"

Opublikowano

Tak, widzę. Dokument tekstowy nic nie daje, i działało to na zasadzie placebo.

@Edit, zaraz dam ten plik.

Plik:

http://dl.dropbox.com/u/67445278/pbcl.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/82813e49e60ca0eeaa5cf2224de09a7105a316f8f844add5fc1da3f6090f0a1f/analysis/1333467585/

OK, zasysam.

To błąd... Musisz zmienić jego rozszerzenie z .txt na .cfg i wtedy będzie działać.

Najlepiej otworzyć notatnik z menu start, wklepać w nim te komendy, potem plik>zapisz jako i tutaj wklepujesz w nazwie pbcl.cfg a typ zmieniasz na "Wszystkie pliki" i będzie git.

@Googlus

Zmodyfikuj trochę tylko swoją wypowiedź, napisz, żeby otworzyli notatnik, wklepali to w nim, i zapisali w typie "wszystkie pliki"

Tylko mi chodzi o to, że zrobiłem z końcówką .cfg. Sprawdzę ten plik od Googlusa.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...