Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem wielki Z MINECRAFTEM NIE ODPALA SIE ! WAŻNE !

Mr.Misiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niechce mi sie uruchomic ORGINALNY Minecraft a Pirat sie odpala ale niemam jak grac na Serwerach premium !!!!!!!!

PROSZE O POMOC

Pirat mi dziala

Originalny NIE Dziala

Minecraft (oryginał) Sciagalem od nowa 20 razy jave preinstalowywalem z 40 razy nic nie pomaga .minecraft Usuwalem nic POMOCY !!!!!!!!

mam win7 32 BIT

Uruchamiam jako administrator ITD ITP I NIC

mca.png
Opublikowano

Oryginał nie a pirat tak? Java z tym nic nie ma do rzeczy :D Gdzie kupiłeś oryginał? Dawno? Za ile? Co pisze jak wpisujesz hasło i login? :D Pewnie ukradli konto, ale nie jestem pewny... napisz coś więcej

@Down

Nie ogarniam... więc nagraj xD

@Down

Spróbuj odpalić przez to

http://www.mpcforum....craft-launcher/

3t6EGVz.png

Opublikowano

Czyli, że masz 2 minecraft? :) Czy 1 launcher do premium&nopremium. Opisz to wszystko dokładniej.

"Życie to gra, a my jesteśmy zwykłymi pionkami"

Opublikowano

Chyba zrozumiałem to tak:

Ma luncher do pirata i do orginała. piracki minecraft normalnie mu się otwiera a od orginalnego nawet okienko się nie pokazuję.

Więc polecam sposób uruchomienia jako Administrator (( Czy jak to się zwie [masz jak klikniesz prawym na ikonkę i tam masz Uruchom jako...] ))

Sorka nie doczytałem. Nie musisz od razu tak wyskakiwać ;/

Ja nie "nabijam" sobie postów ... Tylko taki problem też nie dawno miałem i mi to pomogło -,-

Jak pomogłem to daj "lajka".

To nie boli,a mnie motywuje do pomocy

:)

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

mam 2 Launchery Premium i NoPremium Premium nie uruchamia sie niema zadnego okna nic niema logowania bo sie Minecraft Nie odpala !!!!!!!!

A NoPremium inaczej MInecraftSP dziala Nie wiem jak to ... POMOCY ! ! ! ! !! !!!!!!

Edit:

@UP kur*a czytac nie umiesz ?

Uruchamiam jako admin i nie bij sobie postow !!!!!!

Czytaj co pisze w temacie 1 i w opisie tematu a nie odrazu pisz i bij sobie posty !

mca.png
Opublikowano

Zadam naprawdę głupie pytanie, bo z tego wywodu nie rozumiem... Kupiłeś MineCraft?

Drugie pytanie: Java 6 czy 7? Bo ja przy Java7 i oryginale też mam "bug", że się nie uruchamia.

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

A z tego co ja wiem, to win 7 też ma błędy, więc czemu się dziwić.. Skoro ten system ma sporo błędów.

A sprawdź na innym kompie, gdziekolwiek..

Może tylko format da radę pomóc.

OndteAw.png

Opublikowano

Ogólnie z tego co zauważyłem to Vista vs. Win7 to wolę VISTĘ. Po Updatach jest dużo lepsza od Win7

Opublikowano

Weź lepiej nagraj film bo tu same kurwy lecą i nic więcej nie rozumiem oprócz tego że no premium się odpala a permium nie i to wszystko

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Mąka, nie przeklinaj, bo tutaj też dzieci siedzą.

Usuń JAVE (7 i 6)

Zainstaluj 6. Sprawdź.

Nie? Usuń 6 i zainstaluj 7. Działa?

Nie? To pisz do mnie na PW to pomogę

Opublikowano

Problem rozwiazany Odinstalowalem Jave i zainstalowalem od nowa Dzx za pomoc SGT Otlet leci Like

Lecz jest 2 problem ! niemoge sie zalogowac na Minecraft.net a na minecraft.net jestem zalogowany i all dziala a w minecraft nieda sie to samo ma 5 kolegow mamy konta z minecraft.net :)

mca.png
Opublikowano

Jak wiecie, obecnie trwa Humble Dumble, więc nie ma aktywnej pomocy, a poza tym to konta MC zostają przeniesione na tzw. KONTA MOJANG i to tak czasem może być ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...