Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hamachi]LC-Legion EP2

kochanek17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czesc : ) gralem na kazdym prywatnym i normalnym serwerze lc ale nic fajnego nie znalazlem na normalu musisz grac 5 lat zeby wybic sie bez it... :Dna priwach na destiny p za duzo lagow tak jak z rycem cieniem itp.. na paradise i generic na privie leci po 0.2% !! .... wiec jak serwer bedzie chociaz 20/5 to bardzo fajnie : ) to z checia zagram tylko powiedzcie mi czy jest online czy ciagle na of?

Opublikowano

czesc : ) gralem na kazdym prywatnym i normalnym serwerze lc ale nic fajnego nie znalazlem na normalu musisz grac 5 lat zeby wybic sie bez it... :Dna priwach na destiny p za duzo lagow tak jak z rycem cieniem itp.. na paradise i generic na privie leci po 0.2% !! .... wiec jak serwer bedzie chociaz 20/5 to bardzo fajnie : ) to z checia zagram tylko powiedzcie mi czy jest online czy ciagle na of?

ale bajki chłopie gadasz ,każdy psioczy na pl-a , jesteście po prostu cieniasami , chcecie max lv w 1 dzień wbić być pro elo, ta wersja ma 3lata , a wy chcecie wbić na niej max lv ot tak , za bardzo was rozpieściły privy poza tym , są dwa typy gier mmorpg

1- max lv wbija się stosunkowo łatwo szybko i zdobywa dobre eq i pozostaje pvp a potem - nuda

2-max lv jest trudną rzeczą do zdobycia , po drodze coraz to nowe lepsze itemy zdobywamy , zabawa na dłuższy czas

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

oj nie pito.. mi tu.. chodzi mi oto ze w tamtych serwach czegos brakowalo ... na destiny sa bugi ... i nie rownoscc w klasach tak to bym gral dalej... na pl mam 120 lvl ... i nie chce mi sie juz grac bo nie bede dawal zarabiac kase gamigo... !... ;/ bo bez item shopy tam nic nie zdzialasz... a samo mc nie styknie... ! na paradise tez jest beznadziejnie 50 zl za 2k cashu .... co to ma byc... a chce tu grac bo to polski pierwszy priv i z checia w niego zagram moga byc raty 10xex[ 5xsp 2xdrop i bymz checia gral !/... tylko zeby cash duzo nie kosztowalo i malo lago oraz aktywni gm !!!

Opublikowano

witamy all : ) mozna wiedziec jakie raty sa czy serwer online ile razy online 24h/7d ? czy to bedzie ciagle przez hamachi czy dedyk? i kiedy bedzie mozna zarejestrowac sie :)

Pozdrawiam Azabel

- Wielki Powrot po dluzszym czasie : )

Opublikowano

a może by tak więcej sieci hamachi ? wszystkie pełne

Pomogłem daj Like

Opublikowano

a dziala wgl ten serwer powie ktos ? bo z checia sobie bym pogral : )) stronka nie dziala... a hamachi jest przepelnione..... ;/ serwer jest online ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...