Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hamachi]LC-Legion EP2

kochanek17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Info Start o godzinie 10:00 :-) 26-02-2012!! Zapraszam :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Szczerze polecam serwer, brak lagów, puki co mili gracze, ciągle aktywny administrator służący pomocą.

Serwer oceniam na 10/10, a grałem na wielu serwerach :)

Opublikowano

a jaki jest % exp pet

z tego co wiem normalny , ale serwer jest młody część rzeczy jest wprowadzana , udoskonalana ,

Serwer ma szanse się wybić , jako pierwszy prywatny serwer Last Chaos ep2 polski , admin jest otwarty na pomysły i miły dla nowych graczy , pomaga w na bieżąco , nic tylko grać !

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

koledzy jak by co jakies propozycje pisaC KONCZE DODAWAC NOWE NPC GTO CHCE GM NIECH PISZE JAK ZABLOKOWAC NS PONIZEJ 90LVL JAK NA GLOBALACH :-) SERWER BEDZIE DEDYK :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Wszystko by było ok Jakby Client działał ...

admin pracuje nad serwem więc nie będziesz raczej w stanie wejść na serwer teraz pomyśl czasem - to nie boli

21bn1va.jpg

Opublikowano

to ściągnij sobie lc usa choć dziś mam zamiae dać całego clienta :-) bo jak tylko wracam z pracy kończę robić :-) Małe info dla wszystkich z "Mega Teleporter<-Juno" będzie można telepotrować się do wszystkich miejsc w juno mówię tu o podziemiach jak i do egha marec dratan satygha w Dratan-> "Sandra Obciągara" będzie można telepotrować się do procka tomba i do tych pajączków nie pamiętam nazwy wybaczcie i jak zawsze egha itd. Marec-> "teleporter Heniek" wszystkie podziemia w marec ponad ta ukrtye mapki w TOMB jak i w wieży dusz :-) teleport tylko do juno. Egha -> praktycznie wszystkie podziemia w Egha i mały Bonus. satygha -> też wszystkie podziemia i 2 bonusy nowe sklepy w Juno Egha satygha i Marec :-) dodatkowo teleporter do świata P2 czyli petów poziomu 2 są dodane tam Moobki na lvl 140 up :-) max lvl 250 jakieś pytania pisać start prawdopodobnie w Niedziele :-) WIĘC MIŁEGO I CIERPLIWEGO CZEKANIA :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

jesteś zajebisty gościu :), tylko szkoda że mi nie chce wogóle się ściągnąć lc usa, gdy włączam tego do ściągania to pasek ładowania mi zatrzymuje i dalej nie idzie :(. Więc szkoda że nie będę mógł pograć na twoim serwie :(

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

Powiem tak LCUSA Słynie z blokowania pobierania poczytaj na jakim kolwiek Forum niby staje pasek ale pobiera :-) Ja dla pewności pobrałem 3-ciego Clienta i działa :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Koledzy zdjęcia po edysji :-)

http://www.aukcjoner.pl/gallery/008773012-1.html#I1

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

@Up

Możliwe że nie ma hasła :)

Jeżeli hasło występuje to proszę autora żeby uzupełnij topic :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

@Up

Możliwe że nie ma hasła :)

Jeżeli hasło występuje to proszę autora żeby uzupełnij topic :)

@Up jest haslo bo mnie o nie prosi :)

Opublikowano

@Up jest haslo bo mnie o nie prosi :)

jak dobrze pamiętam to hasło kochanek17 :)

21bn1va.jpg

Opublikowano

dane dodane Hasło to lastchaos :-)

każde jest takie samo :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...