Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinologia[DEDYK][PL]

Remotion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwa juz sie da szybciej zalogować... Ale mógł by ktoś dać pliki clienta, żeby nie wywalało do logowania jak sie postać wybiera? Oczywiście dam Lubie to . ;D

Opublikowano

Wszystko udostępnianie funkcjonalności FileSonic jest teraz wyłączone. Nasz serwis może być używany tylko do wysyłania i pobierania plików, który możnaprzesłanymi osobiście. Jeśli plik ten należy do ciebie, musisz się zalogować, aby go pobrać bezpośrednio z menedżera plików.

to mi się pokazuje jak chcę pobrać clienta,a się zarejestrowałem o co chodzi?

Opublikowano

Usuncie bugi !!!

Wszedłem do DT na 41lv i zbugowalo mi postac nie da sie wejsc na nia teraz....

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Opublikowano

Po komentarzach widzę że z tego serwa nic nie będzie..

Co pro po tego rejestrowania na SpeedShare to wystarczy wpisać e-mail

Z końcówką .com a nie .pl ! Mi normalnie działa..

Ściąga się po 100kb/s z tej stronki: http://www.speedyshare.com/file/DqG7B/Metinologia.rar

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Serwer, taki Easy. Uwielbiam takie to jest serwer marzeń.

Zagram.

Prezka 10/10

Serwer 100000000/10

1921.png

Opublikowano

Mam jakieś błędy przy wypakowywaniu clienta. Na końcu wypakowywania wyskakuje komunikat ze plik Zone.epk jest uszkodzony i client nie działa.

Opublikowano

Czemu jak jestem zalogowany na filesconic nie chce mi sciagnac klienta i pisze ze powieninem sie zalogowac a jestem zalogowany ? ;p cytuje ^^:All sharing functionality on FileSonic is now disabled. Our service can only be used to upload and retrieve files that you have uploaded personally.

If this file belongs to you, please login to download it directly from your file manager.

Opublikowano

czemu jak wpisuje imie i maila to takie coś :

Error: we were unable to send email to the address you specified. Most likely your mail server refused our mailing. Please try again.

If nothing works, try a different email.

na polski:

Błąd: byliśmy niezdolni, by wysłać email do adresu, który wyszczególniłeś. Najbardziej prawdopodobny twój serwer poczty odmówił nasze wysyłanie poczty. Proszę spróbuj znów.

Jeżeli nic nie pracuje, spróbuj inny email.

1330015118-U307916.png

Opublikowano

WoW,

nie dość że clienta nie idzie ściągnąć, na chińskich hostingach i nic więcej, to na dodatek na gotowcu postawiony jak nic....,

Po SS widać że nawet one są skopiowane z tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/519963-dlpliki-serwerowe-by-qentinios/

Po prezentacji nie polecam serwera, nawet nie bedę wchodził, bo gotowce mnie nie interesują.

@Edit, i te bugi...

Te pliki mają ich od grona, np to że jak idziemy prosto co nas cofa...

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

@PawlosVIP

jak masz e-mail na wp.pl to ci nie zrobi konta musisz na gmail.pl

<3<3<3

34941.png

35216.jpg

35443.png

Opublikowano

Można prosić kogos z team o odbugowanie postaci o nicku Stoned

1790403049.png

NAUCZONY TAK BY ZAWSZE DOCENIAĆ WARTOŚCI

Opublikowano

Jak widzicie mnie kolejny raz i obserwowaliście moje wcześniejsze posty to wiecie, że krytykowałem wcześniejsze serwery

i muszę Was zawieść, ponieważ ten serwer to też dno, porażka z tego względu gracze grali przed preską którą napisałeś

zbugowane mapy wszedłem wczoraj obczaić serwer w sumie spodobał mi się ale po dłuższym główkowaniu nie wejdę już na niego

Mapy zbygowane m.in m2 w i z tego co widzę to koledze wyżej też się zbugowała postać

Chłopaki jak chcecie postawić serwer na plikach 2010 bo z tego co widze po bugach to sie nie mylę to popracujcie nad edycją plików i odbugowywaniem bo nic z tego nie będzie

Opublikowano

nigdzie nie widzę systemu ulepszeń dla szamana ... ma ktoś jakieś info gdzie znajdę ?

Opublikowano

Nawet clienta się nie da pobrać ! To filesonic to wgl. jakieś popaprane piszę, że sam musze wrzucić plik żeby go pobrać a speedyshare nie pomyśleliście a jeżeli ktoś wcześniej załozył triala tak jak ja to teraz sobie nie pobierze bo mi sie skonczyl. Ogarnijcie te hosty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wrzućcie gdzie indziej clienta

Opublikowano

Boooze ... clienta normalnie da sie sciagnac ... widac jaki poziom inteligencji prezentujecie ..

Opublikowano

Może powiesz łaskawie jak, bo na filesonic jest to jak założyłem konto : All sharing functionality on FileSonic is now disabled. Our service can only be used to upload and retrieve files that you have uploaded personally.

If this file belongs to you, please login to download it directly from your file manager.

A speedyshare już wcześniej zakładałem konto i trial mi wygasło i musze kupic premium żeby to pobrać :X : Twój darmowy Premium Trial się skończył ! Kup Premium teraz ! Ten plik może być ściągnięty tylko kontem Premium.

Weź plan Basic + darmowy Premium Trial

Utwórz konto Basic za darmo! Ta oferta nie będzie trwała wiecznie. Pośpiesz się zanim będzie za późno.

Ktoś pomoze bo w ogóle nie idzie pobrać clienta !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...