Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinologia[DEDYK][PL]

Remotion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

server typu wchodzisz grasz pol godziny i wychodzisz

nie spolszczony nie odbugowany ulepszacze jak na pl eq + 0 u handlarzy no moze +1 czasami jednym slowem zamknij go i dopracuj potem odwieraj dla uzytku graczy

xbjr.png

Opublikowano

Mam wrazenie ze serw postawiony na pralce.. takie lagi.

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Po 1 serwer nie jest na specjalnym dedyku, tylko na wlasciciela kompie serwer jest uruchomiony, po 2 lagi, ^^ Szeptac nie mozna bo wylacza metina. Polowa rzeczu zbugowana. Prezka 10/10 , serwer 0/10

Opublikowano

Logowanie pada co chwile, a o lagach to już nie wspomne ; ) Przy okazji zbugowała mi się postać przy "polimorfi" nic nie widać jakby na /inv i nic robić nie mogę xdd

Opublikowano

Mam prośbę wrzuciłby ktoś clienta na hosting ponieważ zrobiłem konto ale pisze że nie mogę pobrać z powodu zabezpieczeń ;/

Opublikowano

Ja mam problem otóż kupiłem 5k defa u kapłana i mi moby po 5k walą naprawcie to bo expić nie mogę ...

50442140989713903247.png

Opublikowano

Mógłby ktoś upnąć pliki NPC z clienta? Bo pobrałem launchera a nie widze np. medrca, czerwonego kapturka itp. Byłbym bardzo wdzięczny ;].

Opublikowano

Ja mam problem otóż kupiłem 5k defa u kapłana i mi moby po 5k walą naprawcie to bo expić nie mogę ...

bo ci walą przeszywke i dlatego dostajesz 5k z hita

75775358773159538492.png

Opublikowano

No serwer poprostu zajeb*sty na 100% będę grać !!! Zapraszam do Chunjo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...