Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheVisas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema. Na początku chciałbym powiedzieć, że nigdzie nie spotkałem się z tak miłą administracją. Nie mają nowych graczy (za przeproszeniem) w dupie, ale starają się, aby każdy gracz przeczytał regulamin. Dzięki temu nie ma później niepotrzebnych warnów, kłótni itd. Spawn wygląda bardzo ciekawie. Nie jest on mały, ciasny, lecz duży z czytelnym regulaminem. Budynek wygląda bardzo ciekawie. Tak jak inne budowle (np. Port, Kopuła czy Metropolia) jest on po prostu idealny. Na serwerze włączone jest pvp, lecz nikt nikogo nie zabija. Panuje spokój, którego pilnują administratorzy. Gracze również są bardzo mili. Od wielu z nich dostałem kilka darmowych itemów. Grieferzy są od razu ostrzegani, jeżeli zniszczą sporo, zostają szybko zbanowani. Również oszuści używający x - raya są wychwytywani dość szybko. Działki są bardzo duże, bez limitów góra-dół. O ile dobrze pamiętam, ich wymiary to 26 x 37 bloków. Na serwerze istnieje także możliwość zakupu Vipa. Daje on wiele ciekawych funkcji, między innymi latanie, 2 OGROMNE działki i jedną zwykłą. Jedynym (drobnym) minusem tego serwera jest brak kopalni. Ale z tego co słyszałem będzie ona już niedługo zbudowana.

Podsumowując:

Serwer jest godny polecenia, naprawdę warto na nim zagrać.

Opublikowano

Z dniem dzisiejszym Fpoe Minecraft przeobraziło się w całkowicie nowy serwis o tematyce Minecraft...

fpoeminecraft.pl

Dołącz już dziś i pomóż nam się rozwinąć.

Istniejemy już prawie rok ! Zaufaj nam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...