Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lineage 2 czy Runes of Magic ?

Baquss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, która gierka lepsza ? Nie wiem tez czy w Lineage 2 nie przeszkodzi mi angielski. Co o tym sądzicie ? Która lepsza ?

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Człowieku Lineage 2 to jest pro gierka z tego co pamiętam to kiedyś było łatne mmo teraz jest darmowe.

Lineage 2 miażdzy RoM fajny ale gorszy w porównaniu do L2.

Co do angielskiego przyzwyczaisz sie ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Runes of Magic jest lepsze, bo :

+Możliwość zbudowania na jednej postaci 3 klas

~Gra zaczyna sie dopiero w end'gamie, kiedy to chodzisz na instancje z gildia itd..

Ale przed end'gamem też jest sporo zabawy, na teraz polecam Ci runes of magic, naprawde fajna gra.

Opublikowano

Tak rom lepszy .. yhy... powiem wam dlaczego!

1. Po polsku.

2. Nigdy nie graliście w lineage 2!!.

@top.

Ja grałem w roma. Skończyłem na jakimś 30 lvl.

Gówniana gra.... Niby, że po polsku ale nie dałem rady ogarnąć.

Dzieci więcej niż w metinie ;). Expiłem - nagle jakiś koleś podleciał do mnie i zaczął ksuć. Powyzywał mnie itd.. i co? na 2 dzień ban " niby za obrazę gracza " a ja do niego nic nie pisałem. Jeżeli no ks to obraza to ja kurwa jestem Jezus.

Questy cholernie nudne. Jest to kolejna gra gdzie bez party chuj nie level nabijesz. Jeżeli masz ts i gildię / kumpli - graj w roma.

Lineage 2 - super gra, jest po angielsku, ale szybko ogarnąłem. Fajne gildyjne zabawy. Dzieci jest bardzo mało. Ale za to botów w chuj. Niby na l2.eu jest nowy system zabezpieczeń, lecz to nic nie daje. 50% slotów to boty. Gra super.

76561198034810506.png

Opublikowano

Żadna z dwóch. Dlaczego? Takie MMORPG można jebnąć o kant dupy....

Zagraj w WoW'a lub SW:TOR.

To są bardzo rozbudowane MMORPG. Za granie na globcu się płaci i to jest dobre. 0 noobów, 0 botów, 0 hacków( bo przecie kto ci bedzie cheatował w grę, która na start kosztuje 170 zł, a pozniej pre-paid na 2 miesiące 80 zł :0)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...