Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[detected]WarBOT 1.5 - Nabijaj bez dwóch PC ! NOWA WERSJA !

AmunicjaPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot sam loguje się na serwer bezpośrednio poprzez ip serwera. Sam zakłada room na zombie i tam sam zabija. W ogóle nie musisz mieć gry włączonej. Najlepiej wyłączyć wszystkie zbędne programy przed użyciem. Najlepiej użyc do tego SmartClose i Game Boostera 3

Opublikowano

Myślę, że tak:

Loguje się, wchodzi na zombi, włącza się opk, aimbot i tak oto expi....

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Czy za to sa banny?

Za każde wspomagacze są bany. Gdy admin Cię złapie na używaniu, zobaczy po twoich ostatnich logach lub jeśli program wykrywający Cie wykryje to możesz również dostać zbanowany.

Ryzyko jest zawsze.

Pzdr.

Opublikowano

NO to widzicie nigdy nie urzywa sie Hakoów na te najlepsze konto tylko nxa noobki

a ze AmuncijaPL nie napisal tego to tylko swiadczy o nim mogl chociaz wam powiedziec zeby urzywac to na noobki

Pzdr

Opublikowano

Ja bana jeszcze nie dostałem, a mam jeszcze pytanie czyli jak ten bot sobie tam gra to znaczy ze Coupony też lecą?

kliknij Like

Opublikowano

Zbanowany ...

Nie ściągać.

72514900467015864080.gif

Chcesz prywatne proxy ? Pisz GG: 40367260

http://www.mpcforum.pl/topic/557197-tut-playspanfanup-bug-na-punkty-kilka-tysiecy-pkt-w-pare-minut/

Kliknij Lubię To ! Kliknij Lubię To !Kliknij Lubię To !

Opublikowano

Jak czytam te wasze komentarze o banach to sie troche sram o konto mam nadzieje że nie dostane póki co to nie dostałem.

bot juz deceted ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...