Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Bug Event

MasterofFps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu pisalo na poczatku ze tylko raz mozna go przejsc jak ja go 3 raz przechodze...

pytam sie nawet w grze ile raz moge to przejsc to wszyscy pisza ze raz xD

mam buga czy jak? (juz mam na 16 dni wszystko a jutro 26... xD)

Opublikowano

To nie jest żaden bug specjalnie tak zrobili a co myślicie że wszyscy macie buga? nie to tak specjalnie zrobili ;)

@3ureka1

Zmień Kolor bo jebie mnie po oczach ;)

To4KJ.jpg

Sygna by DJ

Opublikowano

Event faktycznie można przechodzić wielokrotnie, ale jest tam jeden szkopuł. Otóż bronie dostaję się po ukończeniu eventu 3 razy. Za każdym następnym razem będzie nam się ujawniał komunikat z treścią, że bronie z eventu można zdobyć tylko na 30 dni.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Hmmm nie rozumiem waszego pytania. Zrobili po prostu event na kilka przejsc. W wielu MMORPG^ach bylo tak, ze byly np. questy dzienne. Czyli co dzien robisz od nowa. Ja przeszedlem go 2 razy. Inny moze wiecej a moze mniej. Chyba nie pierwszy raz w wr taki event do powtorzenia jest

Hmmm nie rozumiem waszego pytania. Zrobili po prostu event na kilka przejsc. W wielu MMORPG^ach bylo tak, ze byly np. questy dzienne. Czyli co dzien robisz od nowa. Ja przeszedlem go 2 razy. Inny moze wiecej a moze mniej. Chyba nie pierwszy raz w wr taki event do powtorzenia jest

Opublikowano

Witam wszystkich,dzięki temu event można nałapać do dość długo bronie fajnie ;]

ja go przechodzę 4 raz ale robię Delect z tymi brońmi ;]

Ghost-Rider-flame-chain.gif
Opublikowano

Ja przeszedłem ten event można powiedzieć ze 3.5 raza :D bo mam all PINK- K1,M16A4,AI_AW, i RPG_7 na ponad 25 dni ^^

Wiec to na pewno nie jest żaden bug xDD

Pomogłem Daj LIKE IT; ]]

Zbieram teraz >>>>>>.LUBIE TO.<<<<<<
Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

Nie rozumiem . Ja miałem 500 killi i miałem wszystko i potem mi się to wyzerowało i ponownie zbieram żeby mieć na więcej dni. Czyli mam ponad 600 killi w evencie

xtiger54.jpg

Opublikowano

xtiger - właśnie, nie rozumiesz. Możesz mieć maksymalnie 22 dni jakas bron i tyle. Wiec jak skonczyles tego eventa to lecisz go od poczatku az sobie dobijesz 22 dni.. proste..

Opublikowano

xtiger - właśnie, nie rozumiesz. Możesz mieć maksymalnie 22 dni jakas bron i tyle. Wiec jak skonczyles tego eventa to lecisz go od poczatku az sobie dobijesz 22 dni.. proste..

acha , ok dzieki.

xtiger54.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...