Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak założyć darmowy serwer minecraft na shellmix.com!

AimBoter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwej jako tako... wylacza sie po 10min gry.. nie wiadomo jak zestopowac/wylaczyc serwer....

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Po wpisaniu komendy sh start.sh wyskakują mi takie błędy:

http://desmond.image....png&res=medium

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

Zmien "port" w server.proporties i uruchom ponownie :). Tak propo się nie opłaca tak stawiać serwa na 24/7 poniewaz i tak banuja jak serwer stoi ponad 3h no chyba ze ktos wylacza co 1h to go nie wykryja :P

Opublikowano

Teraz zbierze się banda dzieciaków i Znów zablokują jave.. Po co dawałeś ..

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Jak otworzyć spowrotem konsole??

P.S. serwer wyłącza się po 10 min.

Szczerze mówiąc przyda mi się to bardziej do h4x0rskich tricków niż do serwerów majnkrafta:P

MINECRAFTA !!

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Nie polecam tworzenia serwerów na shellu ponieważ jest to nieopłacalne , możesz mieć lagi na serwie , tak jak ktoś już wymienił zareklamujesz serwer to ci konto za obciążanie serwera usuną,serwery często padają,jak im się znudzi utrzymywanie czyjegoś serwera to ci go usuną (wraz z kontem). Polecam robić serwery np. na servhost lub serwer project. Macie pewność że ci nie usuną konta ; D

Pomogłem ? Daj like nie bądź żyła !

rdlogin.png

Do NoT CoPy !!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

POMOCY!! wlanczam ten plik putty wpsuje hostname i port tak jak na filmiku daje open, wlancza sie konsola i nic na tej konsoli nie wyskakuje po chwili wyskauje bład network error:connection timed out

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam tworzenia serwerów na shellu ponieważ jest to nieopłacalne , możesz mieć lagi na serwie , tak jak ktoś już wymienił zareklamujesz serwer to ci konto za obciążanie serwera usuną,serwery często padają,jak im się znudzi utrzymywanie czyjegoś serwera to ci go usuną (wraz z kontem). Polecam robić serwery np. na servhost lub serwer project. Macie pewność że ci nie usuną konta ; D

1. Na serverproject.pl nie mają w ogule minecrafta ^_^

2. Shellmix już nie działa

3. Najlepiej jest kupić sobie vps'a , bo masz pewność że ci nagle nie zablokują konta, jest taniej niż crafty , nie crafty (gotowe serwy) i możesz tam postawić nie tylko minecrafta :P

//edit: Shellmix już działa , ale i tak nie da się zrobić serwa , bo blokuje połączenia dla minecrafta.

Pomogłem? Nie zapomnij dać plusa plus.png i oznaczyć jako najlepsza odpowiedź

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...