Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Koty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak oceniacie te zwierzęta? Czy ktoś ma może kota w domu?

Jakie mają przyzwyczajenia.

Jeżeli też napiszecie o innym zwierzęciu to traktuję to jako spam. Proszę nie pisać tekstów typu: pierdol koty psy "som" 100000 razy lepsze

// zaraz dam edit - info o moim kocie :D + foto

76561198034810506.png

Opublikowano

Mam kota od dobrych 4 lat i tylko narzekam na sprzątanie jego kuwety xD

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Dobra :D. Dam foto mojego kota. Nie jest on rasowy. Jest mieszanką niebieskowłosego persa z ( chyba ) dachowcem

Zdjęcia są od najwcześniejszych do najstarszych

nr 1

nr 2

nr 3

nr 4

nr 5

a tutaj jest mój śp. Kotka :(. Misia [*]

Kicia :D

te zdjęcia są bardzo stare. jak zrobie nowe to dodam. Miałem gdzieś takie zajebiste - którymi wygrałem konkurs. ( 120 kg karmy + "itemy" dla pupila )

76561198034810506.png

Opublikowano

@up

Kultury troszke :)

Kotów nie trawie. Ok może przesadzam są mi obojętne. Rodzice mają w domu kota (widocznie zapelniają luki po tym jak się wyprowadziłem), jest nawet miły ale zdecydowanie wole psy. Kot to stworzenie z gatunku Felis w wersyjce udomowione - domesticus. Są dzikie, nie reagują na polecenia inne niż "wypad" (chyba że rodzice mają wadliwą sztukę), mało towarzyskie, PACZĄ tylko na swoje dobro, srają w kuwety i nigdy nie ma ich wtedy kiedy są potrzebne. Doceniam ich ogromny wkład w redukowanie domowych populacji gryzoni i mruczenie, lecz zdecydowanie pies jest dla mnie większym przyjacielem.

PS. Jutro mam egzamin a jestem w połowie :(

f.png

Opublikowano

Mieszkam na Wsi więc mam koty ,ale nie w domu tylko na podwórku :D

Dobre zwierze myszy wyłapie , psy mają co robić same plusy.

Wkurza mnie to tylko że jak śpią w kotłowi załatwiają się do miału i jak idę napalić to ze smrodu wytrzymać nie idzie :D

Opublikowano

mIałem małego kota póki któregoś dna mi nie spierdolił :C.

Bardzo fajny świetnie sie z nim bawiło ale niszczył meble pewnie dlatego że był mały

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

więc tak: mój kot ma już 5 lat. I to jest cud?, że jeszcze nie wpadł pod samochód. Codziennie wychodzi na tzw "obchód" po osiedlu. Po tym wraca do domu ( pod drzwi ) i miauczy, żeby go wpuścić. Dziwię się, że jeszcze żyje - dlatego iż tu samochód za samochodem jeździ. Ciężko dla człowieka przejść, a on spokojnie krąży po prawie całym osiedlu. Nie ma takiej osoby która go tam nie zna.

Śpi też w nietypowy sposób jak na kota - tylko w nocy, i to nie jak kot (np. w kłębku itd) tylko kładzie się pod koc/coś innego i leży tak jak człowiek na plecach. Jeżeli nie dam mu jeść ( bo np zapomnę ) on stoi pod lodówką i miauczy. Gdy to mu się nie uda podchodzi do mnie i (np. gdy siedzę na kompie) łapie mnie za spodnie i "prowadzi" pod lodówkę. Raz gdy mu dałem ( chyba kurczaka ) zamiast karmy - normalnie wziął się obraził na mnie ( lol? ) nie dawał się dotykać przez pewien czas. Codziennie rano ( i to mnie wkurwia!! ) wchodzi do mojego pokoju i "ssie" "gryzie" mi takie coś w uchu ( na dole takie fajne coś :D to coś gdzie kolczyki się nosi ) i liże mnie po twarzy.

Ps. Jak oceniacie ? ładny on :D?

76561198034810506.png

Opublikowano

Facepalm.

Dla mnie każdy kotek jest ładny więc i takim nie pogardze nie jest jakiś mega gruby zadbany a to że nie wpadł pod samochód to już doświadczenie jak 5 lat codziennie wychodzi to już ma wprawe pewnie ma jakąś swoją miejscówke po czym wraca po żarcie do domu ^^

Kot jak kot mi się podoba ^^

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@up. xD

. Ja jeździłem z nim na wystawy - ale na pierwszej dowiedziałem się, że nie ma jakiś tam papierów i nie brałem udziału. Potem wujek to coś mi dał na urodziny. ( nie wiem skąd on to miał :D, musiałem mu tylko zostawić kota na 2 dni ). I baardzo ładne wyniki miał :D. Raz nawet 2 miejsce zdobył. Tylko, żeby nie ogon w kształcie pioruna ;/. może było by 1st :D. Ale, że ma chyba wadę genetyczną ma taki dziwny krótki puchaty ogon - kość ogonowa jest jak blizna harrego potera.

76561198034810506.png

Opublikowano

Mój kot to piepszony egoista. Jak chcę żeby przyszedł, pomruczał to nie, myśli tylko o żarciu. Wpierdzielil 5kg kiełbasy i więcej chce do cholery, nic oprócz kiełbasy nie chce jeść bizmesmen pierdzielony. Podoba mi się tylko to, że ma biały krawacik, a tak to czarny jest, dachowiec. Pies jest lepszy, kot myśli tylko o swojej dupie.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Koty sa dla,mnie obojetne. Moj brat ma takiego malego fajnego kotka, ale mnie,to nie obchodzi. Zdecydowanie wole zwierze typu pies

Opublikowano

@up Słusznie postąpił.

@top

Koty są zajebiste, kup odrazu 100.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

więc tak: mój kot ma już 5 lat. I to jest cud?, że jeszcze nie wpadł pod samochód. Codziennie wychodzi na tzw "obchód" po osiedlu. Po tym wraca do domu ( pod drzwi ) i miauczy, żeby go wpuścić. Dziwię się, że jeszcze żyje - dlatego iż tu samochód za samochodem jeździ. Ciężko dla człowieka przejść, a on spokojnie krąży po prawie całym osiedlu. Nie ma takiej osoby która go tam nie zna.

Śpi też w nietypowy sposób jak na kota - tylko w nocy, i to nie jak kot (np. w kłębku itd) tylko kładzie się pod koc/coś innego i leży tak jak człowiek na plecach. Jeżeli nie dam mu jeść ( bo np zapomnę ) on stoi pod lodówką i miauczy. Gdy to mu się nie uda podchodzi do mnie i (np. gdy siedzę na kompie) łapie mnie za spodnie i "prowadzi" pod lodówkę. Raz gdy mu dałem ( chyba kurczaka ) zamiast karmy - normalnie wziął się obraził na mnie ( lol? ) nie dawał się dotykać przez pewien czas. Codziennie rano ( i to mnie wkurwia!! ) wchodzi do mojego pokoju i "ssie" "gryzie" mi takie coś w uchu ( na dole takie fajne coś :D to coś gdzie kolczyki się nosi ) i liże mnie po twarzy.

U mnie jest podobnie.

Mieszkam przy dosyć ruchliwej drodze.

Rzadko który kot dożyje 1 roku :D

Ale mam taką kotkę ma ponad 6 lat skubana Umie przechodzić przez jezdnie.Przed wejściem rozgląda się o.O

Opublikowano

Kiedyś widziałem odcinek w "Trudnych Sprawach" co babka kochała bardziej koty niż dzieci. Możesz pooglądać dużo tam o kotach masz. Tu masz kawałek filmu

http://www.youtube.com/watch?v=UGajMWTsvvE

1359062624-U334301.png

Opublikowano

@2x up. Nie wiem czy to ta rasa ale -

tak są fajne. Szczególnie jak są ponad miarę przeciętnego maine coon.

To są ostro przerośnięte koty :D. Ale kiedyś miałem takiego. Lecz spadła na niego doniczka stojąca na szafie. Po tym wydarzeniu już nie mam kwiatków na półkach itd.

Mój ważył 13 kg. :D sweet kotki. Fajnie się z nim śpi

76561198034810506.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...