Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gusft--Code

KaTriX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko All Ponownie :D

Mam Pytanko iż Czy Można Kupić

Minecrafta przez sms???

odpowiedzcie

xD

:rolleyes:

:D

Opublikowano

Tak można ...

KontaGier oferuje taką usługę ale jak UP napisali : to się nie opłaca zapłacisz dużo więcej niż przelewem ale jak masz dużo kasy na fonie i nic z nią nie robisz to możesz kupować :)

Opublikowano

@piotrek54

Kupowanie SMS jest BEZ SENSU ! Płacisz 50% wiecej ! Zamiast 60 zł płacisz 120 !

Pozatym byś musiał wysłać kilkanaście sms , przy czym na każdy idzie ~50% prowizji dla operatora + podatek :P

Nie wiem co masz z matmy, ale przez kupowanie SMS Płacisz 100% więcej, bo jak załóżmy płacisz 60zł to o 50% więcej to jest 90zł :)

50% to jest połowa, czyli 60 przez pół = 30 + 60 = 90zł Oj, Oj jak się słuchało na lekcji :)

Co do tematu, nie warto kupować przez SMS, i nie masz 100% że ciebie nie oszukają.

Bywalec
Opublikowano

A ja odmiennie, polecę Ci

minecraft.net

Później przychodzą i pytają się czy da się odblokować konto, które zostało z kradzionej karty.

W żabce, zawsze jeszcze oddadzą Ci pieniądze.

Ale tak to jeszcze najlepiej:

kontagier.pl
fabrykakluczy.pl

SMS NIGDY NIE KUPUJ SMS, TO ŚCIEMA!

5jJNSGS.png

Opublikowano

Ja polecam Craftsite.pl

Klikasz w reklame, i przenosi cię na ich konto na allegro.

Są gift kody za 49.99 zł

League Of Legends !

Opublikowano

No to chyba wszystko wyjaśniliśmy, bo jeżeli wolisz w żabce albo gdzieś.. Ale sam mogłeś się domyśleć, że cena SMS będzie i tak większa.

OndteAw.png

Opublikowano

nie kupuj za sms poproś rodziców żeby ci przelewem kupili dasz im kase oni kupią ja na allegro za 18zł

i mnie nie oszukali

266598photo-thumb-535930.jpg

Opublikowano

Masz jakieś problemy psychiczne, że dajesz taką czcionkę i tyle emotikonek?

Opublikowano

@UP

NIE SPAM -.-

@TOP

Jak mój kolega kupował Gifa to poprosiłem go , żeby mi też kupił ;) działa od 1.3 do teraz i były jedynie problemy w wersji 1.7 kiedy były takie awarie , że nie można było się zalogować na premium ;)

A co do CraftSite.pl to wiadomo że to bardziej sławna polska strona o MC więc raczej nie zrobią cię "w konia" :) a cena też zachęcająca :)

Opublikowano

KURDE moja babcia ma 538.72zl na fonie .nie mam na co wydawac(mam premium) kto chce mc ?? xD

Ja Chce Minecrafta plss :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...