Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profka

HardCore14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jeszcze bo tak jak napisałem wyżej że zaczynam lekcje od 8 do 15 i mam zamiar zrobic tak ze przed wyjściem do szkoły ustawić nupka z żółwiem na grochach z botem i jakbym wrocił to miałbym wbite od 8 do 15 te 3 lvle i potem 1 godz. przerwy na odpoczynek i obiad i potem od 17 do 23 z trzema anckami wbiłbym znów 3 lvle i potem na noc sobie ustawił i znów pare lvli wbitych i potem wszystko bym powtarzał w kółko to wbił bym tą 55 profe w ciągu tgodnia??

Opublikowano

mozna zrobi tak ze robisz napka i wyexpisz go na luka i bierzesz pt ze swoja postacią ty siadasz warp a napka na mini land napek na bocie jedzie

i304475_erzua-.jpg

350x19.png

Opublikowano

linejge twój sposób jest dobry ale nie wykorzystam go bo ponieważ wymyśliłem sobie własny zastanawiłem sie w szkole i wymyśliłem tak ze jak bede rano wychodził do szkoły to ustawie sobie nupka za ml i bedzie mi on expic od 7.00 do 15.00 a jak wróce to pogram od 17 do 23 na grochach z żółwiem i potem na noc znów za ml z botem i tak bym powtarzał i powiem wam ze zrobiłe tak i mozna powiedzieć ze jak wróciłem ze szkoły to miałem wbity 1 lvl i 50% pograłem od 17 do 23 i wbiłem sobie 3 lvle to juz mam 4.50 lvla i na noc zostawiłem i mozna powiedzieć ze wibłem prawie 6 lvli i tak wam tez polecam robić i ja tak bede robił.

PS:od którego lvla profy idzie słabo exp na grochach podobno od 45 czy to prawda??

Opublikowano

mój kolega jak wbijał 55 to zaczął czuć na 46 i jak wbił 55 profke to policzył sobie ile ancków kupił zeby wbic 55 i okazało sie ze na 9 lvli potrzebował 20 ancków. Jeżleli bedzie trzeba to ja mam ancki zostawiłem sobie 30 a reszte sellnełem zobacze jak przy 46 bedzie szło.

Opublikowano

ja odrazu mowie ze grochy bo najszybciej wbijesz ja na grochach ci moge wbic z 24 joba na 35job w niecale 4 godziny bez anckow

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

shinda nie pomogłeś a grochy to wiem bo bije i jak narazie do 45 bije bez ancków i jakos to idzie ale powoli zaczynam odczuwać jak wolniej exp idzie

Opublikowano

Ups Edit: Źle cię zrozumiałem ;p jeśli chodzi o profesje na norm to tylko grochy + ancek uwierz mi że nigdzie indziej lepiej nie poleci ^.^ szkoda tylko ze to takie nudne ; p pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...