Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profka

HardCore14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Otóz mój problem jest taki dzisiaj kupiłem sobie WK +0 z 50 profka, i teraz pewnie sie domyślacie co chce napisać.

A wiec mój problem jest następujący chodzi o profke gdzie szybko wiem ze sa różne poradniki gdzie ale powiem od razu tak:

-grochy moge ale bym musiał w nocy bo w dzień zajętę.

-kometa nie opłaca mi sie ponieważ jak wezme duża ilość mobów to zaraz bede musiał siadać i sie leczyć

-za ml niby też tam moge ale idzie 0.01

- i jeszcze krety ale niewiem czy cos tam wbije

proszę was o pomoc na ancki jakby co mam żółwia też posiadam a dokładnie mam 45 lvl i 25j prosze was o pomoc niektóre osoby z forum są dość doswiadczone więc moze niech cos dodadzą.

pozdrawiam.

Opublikowano

Juz WK? Ahh...Kup 100 anckow, wez zolwia 4 miekkie groszki po lewej na lakach, zolw przy ktoryms, dokladnie na nim.Wpisz w google Bot nostale Aslani.Teraz sciagasz pierwsza wersje i ustawiasz wobie bot;groszki, sciagasz Taskera i ustawiasz na 1h i miejsce ancka w eq.Teraz idziesz spac.Pozdrawiam (moj brat tak wbil joba, osobiscie zmieniam sekwencje ruchow co 1h bo na finesii bardziej pilnuja, nowy server -.-)

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

hmm czyli mówiesz goth ze musze kupić 100 ancków tak.Dobra kasa jest.

a jeżeli chodzi o taskera to po to zeby na ancka co godzine klikał.(tasker wiem co to jest :D)

dobra spróbuje z tym sposobem może jeszcze jakieś porady:D

Opublikowano

Ja Osobiście wbiłem 55 joba na 42 lv i założyłem WK. Do 30 profy biłem za ML, a potem na anckach na grochach z żółwiem. Całość wbijania profy zajęła mi ok.1 miecha (na dzień grałem po 3h)

861a7b2a8fde426285af24d321d5cde4.0.gif
Opublikowano

Zapomniałem, mój błąd, do wielkanocy znajdujesz dobrą fam wtedy będzie LoD wchodzisz na DH na normie i po sprawie :D.Spotkałem na finesii gościa co w 2 dni LoD'a miał 56lvl i 60 joba i tylko WK, był z avalonu ale znał założyciela VeaVictis i szybko mu poszło.Pozdrawiam

kunshi.jpg

Opublikowano

LoD najlepsza sprawa a tak to bez no to ja bym najbardziej polecał grochy ponieważ na kretach,komecie musisz siadać a za ml to tak po 1 to nie za bardzo a tak to stawiasz żółwia i ogień...

Opublikowano

dobra dotaliście po lajku jeszcze jedno w sprawie LoD przez te 4 dni co był to ile bym wbił lvli jakbym chodził z anckiem??

PS:do 30 lvli profy bede bił za ml a potem pójde na grochy z żółwiem i z anckami (mam ich około 52)

Opublikowano

Jak masz 52 ancki to Ci chyba nie starczy, kolega Tessmardi, wbil 55 joba 100 anckami ledwo ! Pozdrawiam

kunshi.jpg

Opublikowano

wiesz goth ancki to moge zawsze dokupić narazie wykorzystam te jeszcze dokupie.

Jak narazie na ancki wydałem prawie 15kk (kupywałem po 285k od kolegi a chodzą od 300k do 400k) i zostało mi 10kk jak bedzie trzeba to jescze dozbieram na ancki.

Juz wydaje mi sie ze wyjaśnione do 30 lvla joba bede expił za ml a po 30 na groszki pójde z anckami i żółwiem wszyscy dostajecie po lajku.

Dzięki za pomoc

Prosze barycza o zamknięcie tematu.

Opublikowano

Juz WK? Ahh...Kup 100 anckow, wez zolwia 4 miekkie groszki po lewej na lakach, zolw przy ktoryms, dokladnie na nim.Wpisz w google Bot nostale Aslani.Teraz sciagasz pierwsza wersje i ustawiasz wobie bot;groszki, sciagasz Taskera i ustawiasz na 1h i miejsce ancka w eq.Teraz idziesz spac.Pozdrawiam (moj brat tak wbil joba, osobiscie zmieniam sekwencje ruchow co 1h bo na finesii bardziej pilnuja, nowy server -.-)

Powaliles mnie tym 100 anckow mysl troszeczke kolego ^.^

wiesz goth ancki to moge zawsze dokupić narazie wykorzystam te jeszcze dokupie.

Jak narazie na ancki wydałem prawie 15kk (kupywałem po 285k od kolegi a chodzą od 300k do 400k) i zostało mi 10kk jak bedzie trzeba to jescze dozbieram na ancki.

Juz wydaje mi sie ze wyjaśnione do 30 lvla joba bede expił za ml a po 30 na groszki pójde z anckami i żółwiem wszyscy dostajecie po lajku.

Dzięki za pomoc

Prosze barycza o zamknięcie tematu.

15kk na ancki?!?! nie masz co robic z kasa?, za duzo tych anckow troche, za ta kase mial bys dobre eq

70hs.png
Opublikowano

No Tessmardi, może Ci w grze potwierdzić prosze pisz do niego na PW s3.Pozdrawiam

kunshi.jpg

Opublikowano

Moze i wystarczy, napisalem tylko to co mi napisal bardziej doswiadczony kolega.Pozdrawiam

kunshi.jpg

Opublikowano

juz wydaje mi sie chyba koniec wszystko wyjaśnione macie wszyscy po lajku i prosze barycza o close.
Opublikowano

ja mam jeszcze pytanie bo chodze do szkoły i mam lekcje zazwyczaj od 8 do 15 i czy jakbym grał od 17 do 22 to wbił bym 2 lvle profy na grochach z żółwiem i z trzema anckami albo dwoma??

Opublikowano

Zalezy od jakiego lvl'a.Od 50 do 55 chyba najciezej idzie.Pozdrawiam

kunshi.jpg

Opublikowano

mam teraz 30 lvl profy bo wbiłem te 5 lvli w ciągu 3 dni ale w nocy i w dzień expiłem to na 30 lvlu profy ile wbije od 17 do 22 na trzech anckach z zółwiem??

Opublikowano

a ja na nostale sie dowiedziałem ze jezeli bede grał 6 godzin z trzema anckami to wbije od 30 do 38 na grochach bo powiedział ze z anckiem wyciągne 2 lvle a bez ancków przez 6 godzin to wbije 3 lvle czy to prwada??

Opublikowano

35 napewno, ja na woju w 3/4 dni wbiłem z 21 jlvl na 35jlvl z anckami.Pozdrawiam

kunshi.jpg

Opublikowano

jak kolega pare postów wyżej pisał zajeło mu to 3h dziennie przez miecha to obliczłem że jakbys mógł na 24h zostawić to w 4 dni byś wbił :)

(tylko teoria:P)

i304475_erzua-.jpg

350x19.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...