Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzisz o obecnej rotacji?

AszinoPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wspaniała jak dla mnie :D teraz zbieram na Ziggsa i gdybym mógł to na Volibeara bym pozbierał [Jeszcze raz] :D

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

Dzisiejsza rotacja jest ciekawa. Najgorsze jest to, że teraz każdy w Dominium będzie grał Ramussem. I JESZCZE gorsze to, że jest Talon i Fizz -.- Każdy będzie chciał ich przetestować i każda gra będzie do dupy ;( Takie moje zdanie.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Zmieniam tytuł i pozwalam aby ten temat był oficjalną dyskusją na ten temat. Wszystkie inne tematy będą wtrafiać do kosza.

Opublikowano

hahahah koles martwisz sie dominionem? Na rankedzie tylko zmarnowane bany bo kazde gowno bedzie gralo kassadinem rammusem i innym shitem.

add.png

Opublikowano

Dzisiejsza rotacja jest ciekawa. Najgorsze jest to, że teraz każdy w Dominium będzie grał Ramussem. I JESZCZE gorsze to, że jest Talon i Fizz -.- Każdy będzie chciał ich przetestować i każda gra będzie do dupy ;( Takie moje zdanie.

Nie sądziłem ,że ktoś wogóle gra w to gówno (dominon).

Opublikowano

pfff Czy ta Caitlyn musi być co 2 tyg? to jest już nudne nie dość że ma za mocne Ulti to jeszcze ejst w Rotacji co chwila. Nawet nie trzeba jej kupować żeby nią pograć ,bo jest ciągle ... Co do reszty To Fizza kupiłem wczoraj w promocji za 478 RP 8S Co Dro Rammusa i KAssadin też byli nie dawno . Ja się tylko zastanawiam czemu nie ma Postaci Typu Lux,Yorick,skarner LE Blanc i innych tego typu , ciągle w kółko i kółko wałkowane sa te same postacie o.O

All%20World.png

ლ(ಠ益ಠლ) -Nie Rozumiem Jak Można Tak Spamować

Life Is ,So Good;]

Proszę o -

Opublikowano

Znowu caitlyn, rammus, kassadin.... i do tego wkręcił się Talon

Zastanawiałem się nad kupnem kassadina a corkiego ale kupie corkiego. Kassadin jest w rotacji co 2 tyg.

Opublikowano

No dokładnie, bardzo często są te same postacie, Caitlyn to już przesada, dosłownie co 2 tyg... Szkoda, że tak często powtarzają ;x

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Znowu Caitlyn dokładnie...

Kassadina mam Master yi też mam :C..

Rammus jeden z fajniejszych i Talon.

Brakuje mi Branda którego dawno nie było i Sony

Średnia ta rotka

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

hehe wszystkie champy mam ;] kolejna taka rotacja ;] a mam ich tylko ponad 60 ;/ znowu na rankedach trzeba będzie banować kasse i ramusa ;]

Opublikowano

Może skoro tematy jest nawet "popularny" może go podpiąć ? tylko nazwę zmienić bo ona nie jest do końca dobra :D to zostawiam modowi. Jbc mogę pilnować spamu itp skoro to mój to odpowiedzialność mogę ponieść :P

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Mi się tam podoba, ale mogli by dać coś innego zamiast Rammusa i Caitlyn, bo np Xina, Akali czy Udyra dawno nie było... Ale MF mnie cieszy ;D

Opublikowano

A mi się rotacja podoba!Lubie grac Caitlyn,i nie muszę tracic na nią 6300 IP bo wiem że nie długo znowu będzie i znowu sobie nią pogram :D A za ta kasę kupie sobie jakiegoś innego championa.

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Opublikowano

Omg nienawidze jak wchodzi nowa rotacja, wtedy sobie taki ( nawet 30 lvl) picknie talona albo fizza albo kassadina i będize myslał OHOHOOH ALE FAJNIE WYGLONDAJOM NO TO SOBJE ICH PSZETESTUJE XDDDDD a potem co? staty 0/20/3 omg i zamiast iść na boty to oni w normale grają omg i sam gry nie wycarryujesz :/

na szczęście potem sie uspokaja, dziś jest lepiej ale rano we wtorek (chory byłem to grałem) to jakaś masakra była , każdy pickał talona,fizza kassadia,caitlyn i rammusa, serio. a nikt nie potrafił nimi grać, no może oprócz rammusa bo łatwy

dziś już jest lepiej... nareszcie

Opublikowano

Mi ta rotacja nie przypadła do gustu, najlepszymi postaciami z niej są Talon oraz Fizz.

Miejmy nadzieję że następna rotacja będzie o wiele lepsza ;x

Opublikowano

Rotacja jest taka w sam raz ! Jest Rammus którego wielbię, jest Miss Fortune która jest świetna i Fizz ! Talona, Kassadina i Caitlyn średnio lubię... nudza mnie te postacie ;0

Jednak nadal mam skrytą nadzieję że niedługo trafi się Yorick, Riven, Rumble, Lux :>

Opublikowano

Cait all day every day - co druga rotacja już to nudne. Aż 5 championów za 6300IP nieźle. Kassadin, Rammus, Malza - trzeba nimi pośmigać :) Nawet niezła, ale denerwuje mnie to, że co 2tyg Caitlynka wastuje jedno miejsce na rotacji -,-

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...