Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

20x5

BerserkerVip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak chodZI Ci o pkt w grach w mini to poczekaj do next dnia i bedziesz je mial

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

cos widze ze ci tu koledzy źle tłumacza jeżeli chodzi o punkty gry to możesz sobie je zwiększyć za pomoca specjalnej rzeczy z NM tzw: "Kupony Produkcji" mozesz ich kupic 10 sztuk za 10 ND i każdy kupon odnawia ci 500pkt czyli jak masz 2000 pkt i jak go uzyjesz to masz 2500. A jeżeli chodzi o konta to jeżeli bedziesz miał 2 postacie na jednym koncie to ci nic nieda bo jedno konto ma przydzielone po 2000pkt czyli jak masz woja i łuka i zaczniesz grac łukiem i zużyjesz 2000kt produkcji to i woj je straci musiałbyś sobie zrobićz 5 kont po jednej postaci na jednym koncie po 21 lvl i dopiero grać ale możesz za to dostać bana za multikonto to chyba tyle jeżeli pomogłem daj + :)

PS:ale sie rozpisałem:D

Opublikowano

chcesz otworzyć ml to radze ci go ładnie udekorować i postawić strzelnice i tartak bo chyba na tym najczęściej grają ale troche wtedy kasy wydasz ludzie zaglądaja i grają czasami mozesz też ich zaachęcic ze np:dasz im za 20x5 na tartaku 80k a na strzelnicy za 20x5 100k bo tak zazwyczaj dają możesz spróbować jak chcesz ale najpierw kase uzbieraj. I jeszcze jak im dropną to i ty je dostajesz a chociaż niegrasz dzieje sie tak bo ml należy do cb.

PS:musisz też często zaglądać do ml i doładowywać tartak i strzelnice specjalnymi kuponami trwałości bo gry po pewnym czasie tracą trwałość i gracze nie beda mogli grać.A mozesz je kupić w NM za 10 szt. 10 ND i jeszcze w NB za 1 sztuke od 20k do 30k bo po tyle chodzą tak mi sie wydaje bo po tyle są na enigmie a na avalonie i finesi to niewiem.

Opublikowano

Piszemy w ogole, tak oplaca sie poniewaz jak ktos robi to my dostajemy fm'y.Pozdrawiam

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

wiesz goth ja wole bardziej sie rozpisać i wytłumaczyć niż napisać zdanie i później spamować bardziej w temacie. :)

Opublikowano

nie chcę obrażać modelatora i Kidów ale skoro autor piszę że do zamknięcia to chyba wy od tego jestescie. Powtarzam , wyjaśnione DO ZAMKNIĘCIA

Rozdaje kssn

1kssn = 10 lików

5 kssn = 30 lików

Opublikowano

po pierwsze może moderator ma zawaloną głowe innymi sprawami i nie ma teraz czasu nie wiesz jak to być modem forum to nie rozkazuj i nie staraj sobie nabić postów bo tylko spamuje jak mówi do zamknięcia to mod zajrzy i zamknie <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...