Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] 20x5 w pięć minut na tartaku

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem jak wykryli ale ja dostałem za to bana :| Tuta jeszcze znałem od starego gracza.

Nie polecam :<

forumvy.png

Jeśli ktoś nie docenia tego co ma, kiedyś zostanie z niczym.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Staaaareee kiedyś sam to odkryłem jak sie w CE bawiłem.

Ale tak pozatym dobrze że dałeś działa wszystko w 150%

polecam działa też na innych grach ale na tartaku prawdopodobnie najlepiej sie gra :)

Miłego 20x5 :) (w moim przypadku okolo 300x5 O_o)

Kamilo, eryko,

1. Włącz cheat engine

2.Daj ten komputerek na górze i wybierz NosTale z listy

3.po prawej masz Unradomizer zaznacz to

4.pod unradomizer masz speed hack, zaznaczasz to i wpisujesz zamiast 1.0 np 0.5 dajesz enable speed hack i już ;o

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

@UP sorry za mały spam ale to nie jest tylko zwolnienie gry, czytając całą instrukcje można wywnioskować, że gra działa w normalnym tempie tylko, że dzięki dziurze w grze która pozwala zapisać combo w pamięci można ją w łatwy sposób zmodyfikować

STARE,

Poradnik wcale nie był pisany tak nie dawno zobacz na datę pierwszego postu.

Poruszając kwestie otrzymania bana.

Wykrycie tego bana równoznaczne jest z tym, że ktoś to zgłosi, bez specjalnych plików klienta nie ma szans na wyłapanie modyfikacji w pamięci gry. Swego czasu pewnie wszyscy zauważyli post na forum NosTale w którym Team oświadczał, że wyłapuje tych którzy chackowali w mini-grach. Ostatecznie skończyło się na tym, że zostali pobanowani nie ci ludzi co trzeba, a ze względu na "niższą karę" dużo ludzi się po prostu przyznało :) ( gdyby się nie przyznali prawdopodobnie nie otrzymali by bana )

Podsumowując

Jeżeli NosTale informuję o wszystkich zmianach, to w plikach klienta nie ma żadnych plików które wykryją modyfikację pamięci a szansa na otrzymanie bana jest bardzo mała.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Ja mam pytanie ile kasy zarobie w 1h ok. ??

I poza czy np jak zrobie inne konto z postacia 1 lvl to czy nagrody będą słabsze od 33 lvl czy te same ??

I jaka w % jest szansa na bana ??

I czy jest jakis sposób na zdobycie pkt produkcji ??

51dmav.png
Opublikowano

Mi się przydało ale już chyba się konfident znalazł, tak myślałem żeby nową poste zrobić.Wzmożona czujność !

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Pf, ten tartak nie jest w 5 min. Jak mówią gra płynie wolniej, a więc wszystkie pieńki też idą wolniej. Ja bez żadnych wspomagaczy robie lajtowo za każdym razem 10x combo. Wystarczy potrenować 10 min ;)

Opublikowano

MrPoland a jak już zrobisz wszystko zgodnie z planem to nadal uzywasz speedhacka jeżeli tak to możesz go wyłączyć i wtedy powinno przestać cie kikać ja tak miałem ale przestałem używać i jest dobrze

Opublikowano

MrPoland ja jak narazie nie chwyciłem a mogłem jak narazie to mam 4 konta i gram sobie nimi na tartaku ale trzeba tez uważać bo na enigmie był taki czas że GM odwiedział NosVile

Opublikowano

musiał byś mieć z 10 kont zeby w dzień uzbierać 1kk chyba ze kupisz takie kupony na NM które daja wiecej pkt.

mozesz wyexpic sobie te konta i spróbować dziennie te 200x5 :D

Opublikowano

Ingerencja w gre tym programem jest juz wykrywalna. Banuja odrazu wszystkie konta jakie byly zalozone na danym ip.

Opublikowano

Oni zawsze pisze 20x5=?fm np. 20x5=12fm. To znaczy ze jezeli zagrasz u niego na minigrze 20 razy i dojdziesz za kazdym razem do 5 poziomu to wlasciciel minilandu da ci 12fm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...