Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kennen AD czy AP ?

Adrian.R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wole iść w ap bo bije, i bił we mnie kennen ad kryty z infinity po 320, pozatym jego dmg na shurikena na 9 lvl (wymaxowny) ma mały cd i bije po 250, łatwo killać :)

<>

Opublikowano

Widzieli streama, glupie filmiki i chca go pod AD robic. To jest caster, ma przeliczniki AP, chcesz cos pod AD kup sobie ad carry.

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Kennen pod AD? hahah Bitch Please

Ostatnio wszedł 1 kennen na AP prawie wszyscy go spizgali jak walił po 200 ze skilli i 0 ataku...Kenen+AD= ZeRO!

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

w sumie mozesz go budowac albo ful ap albo takim bulidem jak na hybryde. Ja osobiscie ide nim zawsze na minda i zaczynam od tarczy dorana ptem butki i itemy na ap

u1lc.png
Opublikowano

Dokładnie o to mi chodziło. Każda postać może być ad morgana anivia lux ale jeśli postać jest magiem to do cholery jasnej robić ją pod ap a nie ad.

Ale oczywiscie kennen ap is too mainstream widze hipsterzy pojawiają sie w lolu, morganą tez grajcie pod ad, o wiele lepsza niż ap.

Pozdrawiam.

Lux ujdzie na AD grajac rankeda taka wlasnei lux byla w przeciwny teamie i bila dobrze ;p

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Specjalista
Opublikowano

Lux ujdzie na AD grajac rankeda taka wlasnei lux byla w przeciwny teamie i bila dobrze ;p

zaraz na morganie albo veigarze będziecie ganiać z widmowym tancerzem albo ostrzem nieskączoności :P

Kennen pod AD naprawde nie daje tej mocy co pod AP, zresztą zagraj sobie i poczujesz różnice sam na własnej skórze

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

nie raz byłem świadkiem jak kennen ad kerowal grę, nigdy nie testowaliście i się wypowiadacie o,O

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

kennen tylko AP stun, dmg z dupy ,przy ucieczce mozemy zadac niezly dmg +stun ,napewno bardziej sie przyda druzynie jeszcze jak masz zhoneyi(chyba tak to sie pisze) to wbijasz sie na caly team stunujesz ich i wogle dmg nie zbierasz tyle odemnie;]

15.jpg

Opublikowano

Nigdy nie widziałem kennena AD, to tak jak robić Wayne pod AP

kennen jest świtetny na mida więc lepiej pod AP,

znak burzy i jazda :D

Pisz wolniej i zmień sygnaturkę, bo tak poprawnie to ty nie piszesz. Ps. Vayne*

Ja już wcześniej wymieniłem swoje argumenty co do Kennena AD.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Japierdo*e

Wypowiadacie się że niby AD Kennen to gówno i to jest tak samo jak zrobić np. Ashe AP.

Gracie w Lola 2 miesiące i mówicie że nie widzieliście Kennena AD..

Pogracie więcej zobaczycie..

Oglądajcie streamy, Chaox testował ostatnio AD Kennena i nieźle mu szło..

Można robić pod AD,AP.

Ja bym AD wybrał.

Opublikowano

AD Carry i jedziesz, Phantom, nag. berserkera, Ostrze niesk. może jeszcze jonowa iskra i jak jeszcze chcesz to 2 ostrze niesk. :)

Do wszystkich memberów forum patrzących tylko na ilość postów, nie liczy się ich ilość, a sens, przesłanie i treść.

Nakurw lajka jak możesz ;3

........./¯¯/).................(\¯¯\...........

........./¯.//...................\\.¯\..........

......../..//.........F*ck......\\..\.........

../´¯`/' /´`\..AkiMbO../´`\ '\`´¯\...

./ '/ / / /¨/¯\.............../¯\¨\ \ \ \' \..

( '( ´ ´ ¯\/'' )..............( ''/\¯ ` ` )' ).

Opublikowano

taa może od razu 6 ie? jego pasyw się nie stackuje więc po co kupować kilka ie? lepiej złożyć bloodthristera.

@temat

AP kennen ładnie kosi w early i w late, jednak w grach które mają już po 50-60 minut traci potencjał jak większość ap carry. Co do ad rzadko nim grałem ale nawet dobrze się gra. Dużo osób na intel extreme masters (mistrzostwa lola) grało kennenem pod ad carry.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

yy szczerze mowiac piszac poprzednia wiadomosc ze kennen ap jest dobry nie gralem nim okolo miesiaca wszedlem przedchwila i wyprobowalem ad. Okazalo sie ze ad jest o wiele silniejszy grajac pierwszy raz ad poszlo mi calkiem nie zle na mindzie.

Oto ss

vcvcvc.png

u1lc.png
Opublikowano

yy szczerze mowiac piszac poprzednia wiadomosc ze kennen ap jest dobry nie gralem nim okolo miesiaca wszedlem przedchwila i wyprobowalem ad. Okazalo sie ze ad jest o wiele silniejszy grajac pierwszy raz ad poszlo mi calkiem nie zle na mindzie.

Oto ss

vcvcvc.png

Grasz ad na midzie, na jakim elo ty siedzisz?

Kennen tylko ap, opcjonalnie ad jak nie ma ad carry.

Ap ponieważ, spam z Q w late 400 dmg przy 5 sec cd. Ult który przeważa każdy teamfight.

Co do buildu to : Buty+3hp poty (potem zamieniasz na Sorcerers Shoes)---- Will of the Ancient----- Zhonya Hourglass----- Rabadon Deathcap----- Rylai Crystal Scepter----- Abyssal Scepter lub Quicksilver Slash.

Opublikowano

pisalem ze chcialem przetestowac ten bulid mam 455+ wygranych a elo to chyba 1300 (nie gramza bardzo rankingowych bo duzo czasu sie czeka a ludzie tacy sami mozna powiedziec)

Wczesniej gralem podobnym bulidem do tego co napisales

u1lc.png
Opublikowano

pisalem ze chcialem przetestowac ten bulid mam 455+ wygranych a elo to chyba 1300 (nie gramza bardzo rankingowych bo duzo czasu sie czeka a ludzie tacy sami mozna powiedziec)

Wczesniej gralem podobnym bulidem do tego co napisales

Rada na przyszłość, nie rób ad Kennena jeżeli w teamie jest już 2 ad carry.

Co do teamatu, grałem ad Kennenem na rankedzie i wygrałem, ma bardzo dobre early, gdyż niema many i może harasować z shurikena przeciwnego ad carry, duży range z AA, lecz w late sa lepsi ad carry od niego.

Jednak ap Kennen jest dla mnie lepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...