Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kennen AD czy AP ?

Adrian.R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pragne sie dowiedzieć pod co iść kennenem ponieważ widziałem że moża grać nim pod AD

Wienc chce się dowiedzieć pod co opłaca się bardziej iść pod AP czy AD i poprosze jeszcze build bo dopiero co go kupiłem

talon.pngNazwa - kiszek1111

LvL - 21 (Rośnie)

Opublikowano

On nie ma żadnego skilla AD.

Nie rozumiem jak można go robić pod ad chyba jakiś troll, odrazu bym takiego wyśmiał.

No ale wy pewnie wiecie lepiej, pzdr.

Opublikowano

On nie ma żadnego skilla AD.

Nie rozumiem jak można go robić pod ad chyba jakiś troll, odrazu bym takiego wyśmiał.

No ale wy pewnie wiecie lepiej, pzdr.

Pooglądaj streamy sk, tsm, fnatic. A się przekonasz, że kennen ad też potrafi coś zrobić. Piona

Opublikowano

boshe widzish i nie gshmish.

10 teamat o tym samym, a co druga osoba wypowiadajaca sie na teamat kennena pod AD kompletnie nic nie wie o tej grze.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Kennen only AP. Czemu ?

Świetne aoe ulti, + e + w = większość enemy teamu dostaje kosmiczny dmg własnie z ap.

Pod ad da rade robić, ale wychodzi coś w stylu Ashe. Czyli coś bijesz, ale to jednak jeszcze nie to.

Jak zrobisz KOGOKOLWIEK pod ad to też coś bije, a wcale nie znaczy to, że właśnie tak trzeba tę postać budować.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

dobra niby stun masz z hita. ale co z tego skoro przy ulit zadajesz kosmos dmg + sa zestunowani wystarczy cze przejedziesz z E kazdego potem W i maja stuna ;]

Opublikowano

Kennen only AP. Czemu ?

Świetne aoe ulti, + e + w = większość enemy teamu dostaje kosmiczny dmg własnie z ap.

Pod ad da rade robić, ale wychodzi coś w stylu Ashe. Czyli coś bijesz, ale to jednak jeszcze nie to.

Jak zrobisz KOGOKOLWIEK pod ad to też coś bije, a wcale nie znaczy to, że właśnie tak trzeba tę postać budować.

Dokładnie o to mi chodziło. Każda postać może być ad morgana anivia lux ale jeśli postać jest magiem to do cholery jasnej robić ją pod ap a nie ad.

Ale oczywiscie kennen ap is too mainstream widze hipsterzy pojawiają sie w lolu, morganą tez grajcie pod ad, o wiele lepsza niż ap.

Pozdrawiam.

Opublikowano

kennen ad op, nawet przy chujowym teamie cisniesz fragi jak pojeb ;F

Chyba jak bd ktos na redzie. To jest postac full ap nie rozumiem jak można robic Kena AD ;S gralem kilka razy pod ad i to jest wielki shit... ap kox E wbijasz sie w zydow i ulti ;D

a po kilka sec uslyszyz triple-quarda-pentakill ;D

Nick w Lolu Bojda ;>

Opublikowano

Jak nie umiesz grać to grasz kennenem ad

bez odbioru

Chyba ostatnio m5 często grało kennen'em ad, każdy z ich team'u Cię pociśnie karmą :/

Opublikowano

Rozkurwia system... Stun= Dead

mówisz o kennenie ap tak?? ;D AP jest o niebo lepszy bez lepszych itemow bijesz po 500 z ''q''

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

Kennen to typowa postać pod AP a tak jak powiedzial jeden z uczestników dyskusji, że fnatic jedzie kennenem pod AD to się grubo myli.

Gram w League of Legends

Jeśli w czymś pomogłem daj +

A jeśli w czymś mogę pomóc w sprawie LoL to napisz

Opublikowano

Kennen to typowa postać pod AP a tak jak powiedzial jeden z uczestników dyskusji, że fnatic jedzie kennenem pod AD to się grubo myli.

Widać nie widziałeś ich streamów.

W Kennenie AP chodzi standardowo o dmg z skilli.

W Kennenie AD chodzi o.. stuna po 9szotach, co przy około 1,6k daje stun co 3sec, gosc stoi a ty go bijesz i też nie ma szans.

dla mnie AD = 30%

AP = 70%

EXPmIpC.gif

Opublikowano

kennen to mid mag czyli AP jednak AD tez jest dobry ale preferuje bardziej AP

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Specjalista
Opublikowano

Nigdy nie widziałem kennena AD, to tak jak robić Wayne pod AP

kennen jest świtetny na mida więc lepiej pod AP,

znak burzy i jazda :D

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Przede wszystkim ortografia dla autora.

@top

"loffciam" kennena, i pod ap jest lepszy...

Dlaczego?

Ano dlatego, iż jego q ma cd 3-4s, +ap to jest większe dmg niż autoatak pod ad.

Większość nie warta jest opisu.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...