Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Własny mod Kwarc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czarne cegły to cegły z marmuru marmur to taki jakby czarny obsidian . zara dodam screena tylko skoncze

za duża sygna RMCF <3

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

V3 DODANE!! @up rudy kwarcu miedzi i cyny sa rzadsze a glowstone czesciejszy .

za duża sygna RMCF <3

Opublikowano

Kurr brak mi pomysłów . prosze nie dawać mi pomysłów na np wypadanie czegoś z czegoś . ja umiem narazie rudy itemy itp ,,,,

za duża sygna RMCF <3

Opublikowano

W v4 . 1 pomysł już napisałem mączka kostna + kakao = 2 kakao xD sorry ale nie udało mi sie zrobić drzew kakaowca itp

za duża sygna RMCF <3

Opublikowano

Moja łapka w gore dobrze została dana mod sie świetnie rozwija a wiec moje kolejne pomysly :

1. Siarka/Proch no i byz z niego wypadał proch ten co z Zielonego Wybuchajacego Ogórka :)

2. Popracuj nad (kompytalnoscia tak to sie chyba pisze ) by działał razem z większa ilościa modów :)

3. Kryształy np. z połaczenia ze złotem można robic biżuterie :)

4. Srebro do : (z srebra w polączeniu ze szkłem robi sie lustra) ale nie wiem czy umiesz?

5. Wapień (z niego róze ozdoby na scainy itp.) ale to tez nie wiem czy bedziesz umiał zrobic :)

Opublikowano

Podobają mi sie te rudy itp.. szczególnie kryształ. Na kompatybilność modu niestety nie mam wpływu bo to kod pisany nie jest kompatybilny a nie sam mod :/

za duża sygna RMCF <3

Opublikowano

glowstona mozesz od 10 do hmm 120 a inne od 10-20 do 80

Spodobał mi sie pomysł z biżuteria. Powinienem umieć. Pracuje nad naszujnikiem z DIAMENTU :P

za duża sygna RMCF <3

Opublikowano

jeszcze zobacze bo nie jestem pewien . ale napewna dodam kryształ , teraz robie naszyjnik z diax oto scr

39231536.png

daje 2.5 armora

Tera biore sie za kryształ.Dodam kryształową branzolete naszyjnik i może coś jeszcze zobaczy się.TAK WIEM NIE MAM TALENTU GRAFICZNEGO xD

za duża sygna RMCF <3

Opublikowano

Dodałem generowanie sie kryształu.. na dziś koniec.Uff nareszcie odpoczynek :)

za duża sygna RMCF <3

Opublikowano

Po określonej ilości 'lubie to' udostępnisz source?? Ciekawi mnie jak takie coś wygląda od środka, a za trudne do zrobienia chyba nie jest :P

Opublikowano

Przykro mi source ci nie udostepnie. Szczerzę to nie jest duzo kody z 200 linijek ale troszke trudniej jest ustawić np id , ogólnie zmienne itp. samego kodu jak mówilem jest 200 linijek ale wykonanie go jest trudniejsze.Napracowałem się troche dlatego nie udostępnie

@edit nie będe mówił co dodaje to bedzie niespodziewanka :)

za duża sygna RMCF <3

Opublikowano

Uuuuuu . jak se kompiluje moda na testy to zaczyna być coraz więcej plików :)

za duża sygna RMCF <3

Opublikowano

dodana przepaska kwarcowa beztytuuwnh.jpg

oczywiście w v4 dopiero :)

trwają prace nad.... drzewami kakaowca!!!! :)

za duża sygna RMCF <3

Opublikowano

możliwe ale na razie udało mi sie dodac generacje drzew. jeszcze zrobie blocki z czego ma sie składać drzewo itp

drzewo : beztytuugsa.jpg

sorry że zdjęcie takie rozciagniete ale do gim. mi sie spieszylo

nie bedzie sadzonek tego drzewa z powodu dużej generacji. jak sie uda zmniejszyć to może dodam

za duża sygna RMCF <3

Opublikowano

Właśnie z powodu generacji drzew kakao to dodałem czekoladke

beztytuurohh.jpg

za duża sygna RMCF <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...