Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Car Changer 8.02.2012

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widze,że była jakaś cofka forum (bo edytowałem post z informacja itp.) Ogólnie rzecz biorąc link wygasł jeśli chodzi o car changer,a dwa już nie ma sensu wystawiać gdyż Nfs zablokował car changera wydając nowe zabezpieczenia przy tym zmieniając też ID samochodów.

Opublikowano

Witam sorry za Spam.

Mam pytanko..Działa jeszcze ten Trainer. ?

//Nie warnować tylko usunąć Post nie zauważyłem ,ze wyżej jest mój mogłem edytować.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Zmiana samochodów nie może działać w tak starym tainerze skoro w nfs zostały zmienione ID samochodów,więc jak ma to działać napisałem to wyżej.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Znacie może jakiś mod który DODAJE NAM DO GARAŻU samochody lub coś ? Bo car changer trzeba co włączenie nfs odpalać i jak mam samochód klasy b i car changerem biore sobie Lamborgini Adventor czy jakoś tak to dalej mi pokazuje że mam klase B a osiągi ogólne : 803 . I wgl. ten samochód mi jeździ tylko 200 km/h -.-

Opublikowano

Znacie może jakiś mod który DODAJE NAM DO GARAŻU samochody lub coś ? Bo car changer trzeba co włączenie nfs odpalać i jak mam samochód klasy b i car changerem biore sobie Lamborgini Adventor czy jakoś tak to dalej mi pokazuje że mam klase B a osiągi ogólne : 803 . I wgl. ten samochód mi jeździ tylko 200 km/h -.-

Pobiłeś rekord odkopu, temat z lutego.

Jeździ wolno bo to stary CarChanger. W nowym (http://www.mpcforum.pl/topic/726711-carchanger-v10-311012/) osiągi również się zmieniają.

ZAMYKAM

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...