Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Car Changer 8.02.2012

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo-nfs-world.jpg

Cześć Wam

Tym razem następna kolejna paczka Car Changer -czyli nakładka do Trainera z nowymi furami.

http://www.wupload.com/file/2662235362/nfsw_car_changer_8th_feb_2012_2.zip

https://www.virustotal.com/file/9e5f6ff84f16eff5af6724827b4195918a459bd6bfd0f963f3a1c4de4e61b755/analysis/1329053650/

Mini Faq:

Włączamy najpierw trainera i aktywujemy opcje Anti-Cheat Protection bypass poprzez skrót "Shift" + "F1"

Teraz włączamy Car Changer i aktywujemy opcje poprzez "Ctrl" + "F12"

Po czym przechodzimy do garażu(kryjówki) i wciskamy odpowiednie kombinacje i wchodzimy do zmiany samochodu:

G + 1: Koenigsegg CCX

G + 2: Koenigsegg CCX Elite

G + 3: Pagani Zonda F

G + 4: Ford Shelby GT500 Super Snake

G + 5: Porsche 911 Carrera S

G + 6: Nissan 200SX (S14)

G + 7: Alfa Romeo 8C

G + 8: Jaguar XKR

G + 9: Audi Quattro 20V

Aktualizacja Car Changer z dnia 11.01.2012 dodaje nam o 7 dodatkowych samochodów.

G + Q: Porsche 911 Carrera RSR 3.0

G + W: Lamborghini Countach 5000 Quattrovalvole

G + E: Lancia Delta HF Integrale Evoluzione

G + R: Lexus LFA

G + T: McLaren MP4-12C

G + U: Toyota MR2

G + I: Pontiac Solstice GXP

Aktualizacja Car Changer z dnia 08.02.2012 dodaje nam o 6 dodatkowych samochodów.

G + O: BMW M3 GTS T3

G + P: Renault Clio V6 T1

G + A: Ford GT40 T2

G + S: Lexus IS350 T1

G + D: Lamborghini Miura SV T2

G + H: Mazda RX-8 T1

Uwaga: Przy takiej zmianie samochodu najlepiej wybierać najlepsze samochody z T3,żeby nie było,że zamieniamy auto np. z T1,T2 na auto KOENIGSEGG CCX,bo jak to będzie wyglądać np.Nissan Silvia co ma staty ponad 6XX wiadomo w taki sposób jest możliwy ban nie licząc pretensji od innych graczy :D

Edit.Gdyby któs poszukiwał Trainera:

http://www.wupload.com/file/2656892677/nfsw_trainer_v1_2_9.EXE

Skan:

https://www.virustotal.com/file/475608f0ef6dd9acbd292e6372be68fb886ac35a6265230fd140c09bf51d5582/analysis/1329475946/

Uwaga to nie są moje cheaty ja tylko przekazuje dalej.

Jak coś z góry dziękuje za Like :P

Opublikowano

Działa,jest ok.

Więc tak:

BMW M3 GTS - dobre osiągi,niezłe przyśpieszenie,słaba sterowność.W T3 raczej nie ma szans się przebić do najlepszych.

Renault Clio V6 - dobre przyśpieszenie,dobra sterowność - ale tylko na początku

Ford GT40 - gorsza wersja Forda GT z T3,więc słabe osiągi i sterowność

Lamborghini Miura SV - dla mnie brzydkie auto i słabo się prowadzi,Nie ma szans w T2

Mazda RX-8 - na to auto czekałem,fajerwerków nie ma,ale ma niezłe osiągi i taką sobie sterowność

Lexus IS350 - ogólnie słabe auto :D

Czekamy na dodanie ale Clio będzie dobrym rywalem w klasie T1.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Działa, działa :D

Mi się coś bugują niektóre auta... że nie widać karoserii, ale co tam.

Lubie To ;D

X

by Me.

Opublikowano

Działa, działa :D

Mi się coś bugują niektóre auta... że nie widać karoserii, ale co tam.

Lubie To ;D

To normalne dzieje się tak gdyż standardowy samochód ma zamontowaną karoserie i gdy zmieniamy na inny samochód dana karoseria nie pasuje i wtedy jest jej brak,a więc do sedna np.kiedyś miałem bmw m3 i zainstalowany spoiler za boosty i gdy zmieniałem samochód na mustanga rtx-a i wtedy się pojawiał spoiler i w mustangu, a jak wiemy mustang standardowo nie ma wcale możliwości zakupienia spoilera,ale mimo wszystko ten bodykit pasował z bmw do mustanga,lecz jak w nissanie silvia miałem kupiony też bodykit za boosty i jak zmieniałem na nissan(a) skyline wtedy brakowało mi zderzaków czyli m.in nie popasował dany spoiler(bodykit) i wtedy brakowało owej części.

Nowicjusz
Opublikowano

BMW M3 GTS - dobre osiągi,niezłe przyśpieszenie,słaba sterowność.W T3 raczej nie ma szans się przebić do najlepszych.

Lamborghini Miura SV - dla mnie brzydkie auto i słabo się prowadzi,Nie ma szans w T2

Chyba jeździliśmy innymi autami.

Nowa M3 to zupełnie inne auto!!! Jak najbardziej dołączy do czołówki T3 (bez problemów na tych samych częściach osiąga takie same wyniki jak Porsche GT3). Dużo lepsze od swojego dotychczasowego odpowiednika oraz od popularnej e46. Niech nie zwiedzie was jego cichy silnik i brak poczucia prędkości. To auto jest na mojej liście zakupów-Polecam

Lambo miura widzę, że oceniłeś po wyglądzie. Jak najbardziej prowadzi się bardzo dobrze. Jedno z najlepszych aut w T2.

Clio myśle, że na stałe zagości na odcinkach ALL IN, auto podobne w prowadzeniu do skyline 2000

Z niecierpliwością oczekiwana RX8 przez znaczną ilość graczy okazała się jedna wielka klapą.

Resztą nie ma co sobie zawracać głowy.

Nowicjusz
Opublikowano

A to się kupuję za bosty czy za kase ?

w ogóle się nie kupuje, tylko podmienia

Opublikowano

trainer to jest pojawienie się kryjówki, tak? wciskam co trzeba i niestety nie trybi :/ damn

Nie trybi Ci dlatego gdyż nie masz Trainera(bo tutaj odpalamy najpierw Trainera i włączamy odpowiednią funkcje i dopiero odpalamy car changer,a car changer jest to dodatek do Trainera)a Trainera możesz pobrać :

http://www.wupload.com/file/2656892677/nfsw_trainer_v1_2_9.EXE

Skan:

https://www.virustotal.com/file/475608f0ef6dd9acbd292e6372be68fb886ac35a6265230fd140c09bf51d5582/analysis/1329475946/

Opublikowano

Wszystko pięknie działa ale mi zemana wykryła keylogera :/

Tyle,że tutaj nie ma keylogera tym bardziej takiego świństwa bym nie wystawiał tym bardziej,że sam nie raz używam,a przed użyciem oprócz comodo sprawdzam jeszcze Malwarebytes,a jeszcze jak trzeba to sprawdzam poprzez virus total i jak widać tylko VIPRE coś wykrywa nic innego jak fałszywy komunikat.Tym bardziej jak by był rzeczywiście keyloger to jeszcze zapewne i defender by coś wykrył,więc nie możliwe,że na tyle skanów i na takie antywirusy by keylogera przepuściło.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dawaj na inny hosting,bo to co dajesz to gówno:/

[Video][Tut]Jak Dodać Mapę na własnego serwera Metin2.wmv

By ZorQ

http://www.mpcforum.pl/topic/416201-videotut-jak-dodac-mape-na-wlasny-serwer/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak, auto tylko Ty widzisz, ale osiągi auta to juz wszyscy.

Więc jeśli zmieniłeś np mazdespeed3 na ccx, to tylko Ty go widzisz, a reszta tą mazde

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...