Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Surv+FB] DarkCraft [1.1][No-WL][Non-Premium][Ogarnięta Administracja][Klimatycznie]

42kokos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działki na najtańszym osiedlu ( ./warp os_slums) są wystawione do kupna.

ppm (prawy przycisk na tabliczkę ) i jest twoja !

Wkrótce otwarcie serwera ;)

Zapowiedź : Klik :) :) :)

Opublikowano

Fajny serwer tylko za duzo dzieci np jedna sytuacja

szlem sobie przez taka pustynie i zobaczylem jakis domek w skale wszedlem tam a tam kolesie w diamond zbroi chcialem sie przywitac a oni na mnie ... zabili mnie spoko potem zobaczylem jednego z nich ktory byl afk zabilem go wypadly itemy diamond i spoko a potem poszedlem im to oddac a ci znowu mnie zabili wkurzylem sie zalalem ich domek lawa i takie jeden Terminator (pozdro) zabral z nich itemy ktore na ziemi lezaly a ci na mnie i na niego z jezykiem "rze" "muwilem" "pujde" pisali ze okradlismy ich... prosze o ignorowanie takich graczy gdyz przez nich mozna dostac bana za wulgaryzmy :)

a poza tym serwer spoko ogar jest chociaz wdg mnie troche maly admini odpisuja itp :) fajny serwerek

jk7u34.jpg

Szukam jakis typow do MM'ow w cs;go 

Moja ranga : Gold nova 4 (spadlem z kalacha II)

Oczekuje: Gold nova 4 +

Kontakt : http://steamcommunity.com/profiles/76561198041058543/

Opublikowano

Admini starają się odpisywać, ale wybacz jak jest 20 osób na serwerze

i każdy (na początku zawsze tak jest) ma jakieś pytanie .

Opublikowano

Mam pytanko.

Dopiero zaczynam zabawę z MC na multi, kiedy próbuję podpiąć się do tego serwera dostaje komunikat, że nie jestem white-listed na tym serwerze. Co to znaczy?

Z góry dzięki

Opublikowano

Mam pytanko.

Dopiero zaczynam zabawę z MC na multi, kiedy próbuję podpiąć się do tego serwera dostaje komunikat, że nie jestem white-listed na tym serwerze. Co to znaczy?

Z góry dzięki

To oznacza , ze jest white-lista . Lista , na ktorej sa napisane wyznaczone loginy graczy . Jezeli twego loginu tam nie ma , to oznacza , ze nie wejdziesz na serwer .

25ist2t.jpg
Opublikowano

@up'ki

Na serwerze nie ma white-listy, była ona włączona ponieważ, jak już wcześniej zapowiadal admin, na serwerze odbywały się prace techniczne które trwały ponad 5-10min.

Btw. Serwer jest miodzio, polecam go każdemu, często są eventy, admin jest prawie cały czas, zawsze pomaga i odpowiada na czacie, jedynym minusem serwera jest to, że admin zamknął Adminshopa... Ogólnie na serwerze jest 0 lagów pełno ludzi, ładne budowle, ogarnięta administracja i ludzie ;)

POLECAM KAŻDEMU!

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Na serwerze WL jest wyłączona.

Tak jak kolega wyżej mówi , włączyliśmy ją na 10 min, ponieważ wprowadzaliśmy małe zmiany.

Chciałem dodać jeszcze w związku z serwerem. Został utworzony nowy warp na os_slums,

ponieważ jest ono duże , więc żeby można było szybciej dotrzeć do działki nowy warp: ./warp os_slums2

Zapraszamy !

Opublikowano

Kosa,wyzywałeś 3x i otrzymałeś bana , byłem łaskawy i ci 2x odbanowałem ale za trzecim razem się skończyło. Przykro mi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...