Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift Code Minecraft Skąd najlepiej

FireStar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak w temacie szukam miejsca skąd mógłbym kupić git do minecrafta. Nie zamieżam kupować go z oficjalnej strony więc proszę mnie naprowadzić na zaufaną stronę. Z góry dziękuję. A i powiedzcie mi czy opłaca się kupować z tego miejsca

http://www.fabrykakluczy.pl/gra/minecraft-23/minecraft-gift-code-cdkey-klucz-65.html

Każdy kto pomoże +

sygna2z.png

Opublikowano

Key24h bądź allegro - sam kupowałem z allegro od wersji 1.7.3 i nadal mam. Jestem zadowolony, nadal mam gwarancje i wszystko fajnie! Miła obsługa, sprawdzony typ - polecam.

Opublikowano

kontagier.pl

kosztuje teraz 99zl

jak ja kupowalem to kosztowal 44.90 ale to bylo w wakacje ;p

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

minecraft.net

kontagier.pl

allegro.pl

fabrykakluczy.pl

key24h.pl

klucze24h.pl

cdkey24.pl

To chyba wszystkie możliwe strony z Gift Codami..

10301_1_.jpg
Opublikowano

@ UP

I Ci padnie po dwóch tygodniach -.-"

@TOP

Ja kupywałem na kontagier.pl i nie ma z nim problemów od 3 miesięcy ;)

Kocham mame

Opublikowano

nie no ale ponawiam pytanie czy gift bedzie dzialac na nieoryginalnym minecrafcie ??

PS jak już to Czy jest możliwość kupna Przez Kredyt Bank Bo takie oferty mnie interesują

sygna2z.png

Opublikowano

Mówie ci żebyś na allegro nie kupował kluczy i na kontagier.pl też . Ban po 2tygodniach ;/ Polecam ci tylko minecraft.net

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Skąd najlepiej? Z minecraft.net

A co do tych, którzy kupują za 18 zł - Lepiej nieco wydać, niż potem płakać, że was zbanowano. Bo takie klucze poniżej 30 zł to najprawdopodobniej po banicji i brane z nielegalnych źródeł. Odradzam.

_lol_signature_series__justicar_syndra_b
EU Nordic&East

Midlaner/Marksman
Actually got a little break

Opublikowano

Drogi przyjacielu, gift code'a możesz kupić tanio na stronie - http://allegro.pl/ - strasznie Ci polecam te oto stronę, bo sam kupowałem, a na dodatek jest tanio, nawet 30zł.Polecam Ci również minecraft.net ,który ma ogromnieee duże ceny :P.ALE KOLOROWo! I'm sorry :D.

Mówie ci żebyś na allegro nie kupował kluczy i na kontagier.pl też . Ban po 2tygodniach ;/ Polecam ci tylko minecraft.net

Kupiłem na allegro klucz za 30zł. i co ? Już z 5miesięcy mam konto i bana nie mam, więc twe źródła informacji są złe :P.

Opublikowano

Kupiłem na allegro klucz za 30zł. i co ? Już z 5miesięcy mam konto i bana nie mam, więc twe źródła informacji są złe :P.

Widzisz, i tu zależy na kogo trafisz. Bo równie dobrze ja mogę sobie zrobić mega fajny szablon i krótką przemowę dot. minecrafta i co to jest konto premium oraz napisać, że klucze mam z minecraft.net. Jak już się wyraziłam wyżej, takie tanie to nie do końca są trafne. Ale wiesz, 5 miesięcy może dociągniesz, a bana dostać możesz nawet jutro. Nie ma się co szybko cieszyć.

_lol_signature_series__justicar_syndra_b
EU Nordic&East

Midlaner/Marksman
Actually got a little break

Opublikowano

Widzisz, i tu zależy na kogo trafisz. Bo równie dobrze ja mogę sobie zrobić mega fajny szablon i krótką przemowę dot. minecrafta i co to jest konto premium oraz napisać, że klucze mam z minecraft.net. Jak już się wyraziłam wyżej, takie tanie to nie do końca są trafne. Ale wiesz, 5 miesięcy może dociągniesz, a bana dostać możesz nawet jutro. Nie ma się co szybko cieszyć.

Wątpię ,że sprzedawane byłyby kody, które działają tydzień (bądź dłużej), byłyby skargi i inne tego typu rzeczy.

Kupowałem u osób, które sprzedają kody od dłuższego czasu i działają bardzo dobrze...

Opublikowano

Ja kupiłem na allegro.pl za 30 zł po świetach i nadal trzyma jestem zadowolnony ; ] w 10 minut dostalem kod :>

Opublikowano

Już było setki takich tematów ;)

Ale ogólnie

Najlepiej - minecraft.net, ale i najdrożej :D

Potem - portale z "kluczami" do gier i programów, np.: key24.pl, fabrykakluczy.pl, kontagier.pl

Ostatecznie, ale i najtaniej - Allegro, tylko że tam kupujesz bez gwarancji, że kod jest prawdziwy lub nie jest kradziony (osobiście kupiłem przy wersji 1.4 i do dzisiaj mam. To wszystko zależy od sprzedawcy)

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Ja polecam

http://www.fabrykakluczy.pl/gra/minecraft-23/minecraft-gift-code-cdkey-klucz-65.html

jest to sprawdzona firma przeze mnie, na forum gdzie jestem moderatorem, jest to nasz sponsor więc znam trochę te firme ! POLECAM W 100%

Ok ;D

Opublikowano

Najpewniej byłoby zakupić grę na stronie producenta.

www.minecraft.net

Wszystkich odstrasza to, że kupno jest przez PayPal, ale tak naprawdę nie jest to wcale takie trudne. Zakładasz konto na PayPal(za darmo). Przelewasz pieniądze np. za pomocą własne konta w banku lub na poczcie i kupujesz klucz do gry na minecraft.net.

Następną dobrą stroną według mnie jest:

www.kontagier.pl

Kupujesz klucz za pomocą konta w banku lub na poczcie przelewasz pieniądze. E-mial z kluczem dochodzi zaraz po zaksięgowaniu pieniędzy. Nawet jeśli klucz po jakimś czasie okazałby się wadliwy masz na niego gwarancje, więc możesz odebrać pieniądze lub dostać nowy.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...