Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]logowanie Xenoxmt2

mishaelo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja klienta pobrałem jakieś 3h temu, w 20min.

SERWER ON DOPIERO NA WIECZÓR. PWEŁ NIECHCĄCY WPISAŁ KOMENDĘ I WYWALIŁO MU SIEĆ. Trzeba czekać do WIECZORA ! Wtedy też będzie klient z hostningu wrzucto.pl

Opublikowano

koxik12121 weź wrzuć tego klienta na spedyshare pls bo zamin ja do wieczora poczekam ok ale mam slabego neta i potem znowu pobierania 4h wrzuc i daj mi na pw zapłace Ci w grze albo dam jakieś rzeczy potrzebne na twoj lvl pls :D

no weź wrzuć go pls dam ci coś dla Cb mówiłes ze masz 80 lvl dam ci bo mam dla woja ? tak bo wojem grasz nie? nom xD to dam ci bo mam duzo rzeczy tylko wrzuc na speedyshare.com i daj pls ;DD

Opublikowano

Ma ktoś link do klijenta xenoxa?...

SERWER ON DOPIERO NA WIECZÓR. PWEŁ NIECHCĄCY WPISAŁ KOMENDĘ I WYWALIŁO MU SIEĆ. Trzeba czekać do WIECZORA ! Wtedy też będzie klient z hostningu wrzucto.pl

to może mógłbyś wrzucić klijenta np. na przeklej?
Opublikowano

tak koxik ma ale nie chce dac ty zobaczysz a ja mam zaje trutki :D 21 um do expa 50 sr ale jak nie to nie brat juz pobiera to mi zaraz wrzuci i da -,-

Opublikowano

Weszłam tutaj , aby dowiedzieć się coś o xenoxie , a tutaj tylko banda nobów pisze : " daj linka i daj linka " -,-

Jeden wyraźnie napisał , ze Gm wpisał złą komende ,a wy dalej .

Odwołując się do użytkownika " pijawka " , głupi jesteś myślac ze będą Ci dawali konta a ty sobie niby wrzucisz hostinga -,-'

Dawno ściągnełam tego clienta i wypakowalam , i dalej to samo ...

Poprostu trzeba czekać , aż naprawią , a wy idzcie na pole , czy zróbcie coś , a nie tylko Xenox , xenox i xenox ..

Opublikowano

no ale mógłby ktos kto juz go ma wrzucic na speedyshare.com bo teraz same neo,no-lify pobieraja i tak muli net że szkok xD byłbym bardzo wdzieczny pls.

szok*

Opublikowano

ja mam taki problem,odpalam klienta ladnie pieknie chodzi ale gdy juz wylacze i chce od nowa wlaczyc to juz rady nie da,musze usunac aktualny i rozpakowac od nowa

wiecie co moze byc nie tak ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...