Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]logowanie Xenoxmt2

mishaelo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Help udało mi sie już sciongnąć nowego klienta w 23minuty byłem jako 1 z tych kturzy go pobrali ale mam porblem niemoge wleść na stronke zeby sobie nowe konto zrobić bo tamte mi zbanowali i niemam co robić :/

Mam dalej prubować wleść na strone czy pograć w Csa z 1godzinke i znowu na Stronke co mi poradzicie

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolego jeśli ściagnołeś tego klienta to wrzuć go na jakiś hosting i podaj link :)

Stronka raczej bedzie off bo kazdy chce to pobrac i jest zbyt przeciążon...

Jak wrzucisz jakoś Ci się odwdzieczę :) np dam Ci konto którego nie używam ja i tak gram na GondorMT2 ;]

Opublikowano

Potrzebuje jakiegoś konta z jakiejś trony hostingowej potrzebuje konta premium conajmnie 1,1kb

Niedam rady patrzałem na ruzne strony darmowy hosting max 400mb :/

Opublikowano

Siemka ludzie, mi sie juz pobralo o 10 rano ;d w 5 min, aaa... jak by co to nic wam to nie da ze bedziecie mieli klijenta bo i tak serw jest of ;/ czekam od 10. byl on o 13.50 ale zbytnio sie nie zorientowalem co i jak bo juz serw byl of ;-( Pozdro

Opublikowano

Srk ale nie moge bo mam tam zapisane haslo ;-)

Chyba... ze powiesz gdzie sa te hasla ;D

Dobra juz wiem :D

Opublikowano

jezu no zróbcie to bo klienta pewnie dopiero około 22 zaczne ściągać xD.A kont nie pousuwali mam nadzieje ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...