Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lexalia [PL][Dedyk] - Start

Kurlz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jest prawda o tym eq z navi ... A po za tym jak wy nie potraficie 5 bonu dodac i strzzal do sklepu to ja podziekuje . SERWER DNO

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co wy chcecie od tego kurlza ja pierdziele... swoja robote zrobił i to dobrze mianowicie reszta teamu nie bardzo nie dość ,że serv nie dopracowany to jeszcze technik zamiast wziąć się za robote to napitala na wołaj, że jak chcesz eq z is to masz pisać na gg to nie jest normalne raczej;P W huś bugow a pan technik pisze ,że mam nauczyć się grać-gram w meta 5 rok dla pana zainteresowanego i przykładowe dt wiem jak się robi-mądralo! Poza tym panie technik do roboty , a nie na wołaczu kupie to czy tamto na pl! Dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Server polecam, gram na nim i wydaje się spoko.;-)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

HA wydają Kase z ISu na Polaka !

A także wszystko można kupić na życzenie !

Nie polecam, zawiedziony.

Odchodze bo to tepak pieprzony i zrobil ten serwer po to, aby sobie sm na pl'u kupic smile.png

Tak wiec mial w planach postawic drugi serwer, znam jego IP tak wiec atak bedzie jesli tylko go wlaczy, za przeproseniem wyruchal sponsora ze niby nic nie kupil z is'a a wczoraj jeszcze zgarnal +300 PLN...

Tak wiec no nie moja wina.

PAss do shella serwera ktorego mial robic:

# Ip: 188.165.229.211

# Login: root

# Hasło: 8LvN2sxr

Cytat technika !

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

Wszystko było dobrze...

Tylko team Vannabe shackował i już nie pogramy na tym servie, bo jest źle zabezpieczony.

Ahh, jaka szkoda. ;3.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Kid na kidzie, kidem kiduje...

Z teamu Odszedl tez Kurlz

pozdrawiam, moze znajde inny team, i bede robil grafike jesli ktos szuka grafika to pisac na pw... od razu mowie ze nie robie za darmo

aaaaa i temat mozna closed, bo prezentacja moja

bye bye

Opublikowano

kurlz closed to masz na pysku

Kid na kidzie, kidem kiduje...

Z teamu Odszedl tez Kurlz

pozdrawiam, moze znajde inny team, i bede robil grafike jesli ktos szuka grafika to pisac na pw... od razu mowie ze nie robie za darmo

aaaaa i temat mozna closed, bo prezentacja moja

bye bye

ahahhaha to bylo dobre ciebie za grafika? to chyba tylko dziecko 10 letnie by chcialo jeszcze bys mu zaplacic musial

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...