Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lexalia [PL][Dedyk] - Start

Kurlz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ciekawy wbijam ;] Mam nadzieję, że UPy się mylą i troszkę postoi ;p Mam nadzieje, że będzie te 300 graczy online ;p

Po tylu nieudanych próbach z pewnością 300 graczy nie wejdzie. Mimo to zapowiada się ciekawie.

sygnadlateamu.png
  • Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem raz, grałem drugi, mówi się do 3 razy sztuka, ale jak czytam, że 2 minuty po starcie był pierwszy restart, to podziękuje. A szkoda, bo serwer z potencjałem, lecz niestety mało dokładny i mało przewidujący team to duży minus.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Co wy macie z tą "togą" !?(ostatnia zbroja [najlepsza] w systemie ulepszeń) PRZECIEŻ TO CAŁKOWICIE ZJE*ANIE WYGLĄDA! w życiu brzydszej zbroi nie widziałem. Mnisia lepiej się prezentuje. W sumie to postać bez zbroi się lepiej prezentuje. I to jeszcze jako ostatnia zbroja.. żeby to chociaż w połowie było to bym ją szybko minął. Nawet na stronke nie wejde bo jak widze coś tak dennego graficznie to odechciewa mi się całkiem metina. Tyle z mojej strony.

TO TYLKO MOJE ZDANIE WIĘC BEZ ZBĘDNEGO KRYTYKOWANIA PROSZE.

Opublikowano

Stronka muli jak nie wiem co. Myślę że serwer padnie jeszcze dziś. ;/ Strona to lipa.. EDIT: Up@ zgadzam sie w 100 % Toga wygląda jak dupa węża.

Opublikowano

Stronka muli

Na serwerze lekkie lagi

Zrobili restart żeby dodać drop sztabek do eq ale im sie nie udało i dalej lecą na ziemie

5 Bon nie dziala

Malze są za 0 yang i nie da się ich kupić

Różowe Mikstury nie działają

W v2 co 2 osoba ma WH

Brak Biologa - 4 start i jeszcze tego nie zrobiliscie ?

Ogólnie serwer nie ciekawy ( 2 serwer który dziś wystartował i okazał się lipa, teraz czas na Skylie )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...