Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z pewnego zrodla wiem, ze startu w piatek nie bedzie takze nie napalajcie sie tak

oh bo spawacz tak mówił? Nie wprowadzaj ludzi w błąd :)

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To, że wchodząc na forum widnieje informacja "Trwają prace modernizacyjne przygotowawcze do startu Balmora.pl s3

Wracamy za chwile" oraz to, że od kilku dni admini pisali, że start 18.11 TEGO ROKU wam nie wystarcza? :D

Opublikowano

Z pewnego zrodla wiem, ze startu w piatek nie bedzie takze nie napalajcie sie tak

oh bo spawacz tak mówił? Nie wprowadzaj ludzi w błąd :)
Zaden spawacz, u samego źródła.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie srajcie żarem ludzie, nie macie realnego życia? Będzie to będzie. Strona jest w trakcie modernizacji na balmore s3 ( komunikat ) + 18.11 - ta data pochodzi od bambusa, on nigdy nie przelozył startu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Chyba jest coś na rzeczy bo spawacz miał robić wczoraj wieczorem hejt na te przekładanie startu ale ciszaaa nic nie dodał bo pewnie się dowiedział, że jednak startuje :)

Opublikowano

Fubu wczoraj na tsie mówił, że sobota 12.00. Powtórzył to kilku innym graczom, ale ile w tym prawdy sam Fubu chyba nie wie :D

Fubu ? tak jak na filmiku pokazywał datę  11.11.2016 na bank xD , robi ludzi w konia a sam mało wie o tym projekcie , po czym było widać w jego filmikach że nie wie co gdzie jest i co do czego służy.Ja osobiście na miejscu Bambuska usunąłbym Fubona z teamu za przekręty "Sprzedawanie Baryłek , Skili itp " albo odebrać  mu prawa do dostępu do owych rzeczy , w ten czas nikt by nie zniszczył serwera jak to miało miejsce przy projekcie S2 :) 

PS. Czy godzina 12.00 Dzisiaj? czy jutro ? Bo nie wiem o której godzinie dodali ta adnotację na forum z godziną:)

Opublikowano

Fubu wczoraj na tsie mówił, że sobota 12.00. Powtórzył to kilku innym graczom, ale ile w tym prawdy sam Fubu chyba nie wie :D

Fubu ? tak jak na filmiku pokazywał datę  11.11.2016 na bank xD , robi ludzi w konia a sam mało wie o tym projekcie , po czym było widać w jego filmikach że nie wie co gdzie jest i co do czego służy.Ja osobiście na miejscu Bambuska usunąłbym Fubona z teamu za przekręty "Sprzedawanie Baryłek , Skili itp " albo odebrać  mu prawa do dostępu do owych rzeczy , w ten czas nikt by nie zniszczył serwera jak to miało miejsce przy projekcie S2 :)

PS. Czy godzina 12.00 Dzisiaj? czy jutro ? Bo nie wiem o której godzinie dodali ta adnotację na forum z godziną :)

tylko, że to jego projekt, więc jak ma mu czegoś zabronić?

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

PS. Czy godzina 12.00 Dzisiaj? czy jutro ? Bo nie wiem o której godzinie dodali ta adnotację na forum z godziną :)

Jak Bambusek może usunąć Fubu z teamu? Skoro to Bambusek pracuje dla Fubu :)

Forum miało być dzisiaj o 12 online. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...