Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale co z tego, że niby się droczy jak nie ma ani zapowiedzi ani strony ani nic, więc jakim cudem on ma wyjść 18?

Serwer i strona są już gotowe o czym informował już kilkukrotnie bambusek. Gorzej z prezentacją, ale ona chyba nie jest najważniejsza.

Zawsze prezentacja może zachęcić ludzi do gry bo nie każdy może słyszał o s3 :)

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Dokładnie, jak wiadomo Bambusek wyszedł z MPC i chyba nie ma zamiaru tu wracać :D

Zapowiedzi tutaj bym się nie spodziewał. Jedynie na ich forum. 

+ reklama na YT ;)

Jakoś nie jestem w temacie a szukam serwerka xD Kiedy ta balmorka startuje?

A czytać nie potrafisz ? Ostatnie pare komentarzy wystarczy przeczytać.

Start w piatek 18.11.2016. 

PS. Nie napalajcie się tak na tą prezentacje, bo ponoć ma być skromna ;)

Nie ma oficjalnej daty premiery także nie wprowadzaj ludzi w błąd że start 18.11, bo aczkolwiek tych fake startów już troche było :)  pozyjemy zobaczymy nie ma co się napalać :)

Nie obrażaj mnie tym, ze wprowadzam ludzi w błąd, bo nigdy nie pisałem niepotwierdzonych informacji. 

Lepiej się doinformuj ;). Naprawdę mnie tym obraziłeś xD

Edytowane przez ZagajQ

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Dokładnie, jak wiadomo Bambusek wyszedł z MPC i chyba nie ma zamiaru tu wracać :D

+ reklama na YT ;)

Nie ma oficjalnej daty premiery także nie wprowadzaj ludzi w błąd że start 18.11, bo aczkolwiek tych fake startów już troche było :)  pozyjemy zobaczymy nie ma co się napalać :)

Nie obrażaj mnie tym, ze wprowadzam ludzi w błąd, bo nigdy nie pisałem niepotwierdzonych informacji. 

pokaż mi oficjalna informacje ze startuje 18.11.2016. czekam, Nie na jakiś zbędny komentarz tylko na oficjalna deklarowana date startu. Fubona filmiki mozna sobie wsadzic... tak samo jego komentarze. A to że bambus napisał na jakimś poscie nie dotyczacym nawet Balmorki s3 że start prawdopodobnie w piątek,  to ludzie szanujmy się :)

Opublikowano

+ reklama na YT ;)

pokaż mi oficjalna informacje ze startuje 18.11.2016. czekam, Nie na jakiś zbędny komentarz tylko na oficjalna deklarowana date startu. Fubona filmiki mozna sobie wsadzic... tak samo jego komentarze. A to że bambus napisał na jakimś poscie nie dotyczacym nawet Balmorki s3 że start prawdopodobnie w piątek,  to ludzie szanujmy się :)

Nie no, jeden z administratorów serwera napisał to wprost na forum, drugi to potwierdził na YT ale dla Ciebie to nie jest "oficjalna deklarowana data startu". A co mają to sobie wytatować na czole czy zrobic spot reklamowy w telewizji ? 

Jesteś z Sosnowca czy Radomia ?

14.08.2010 - rejestracja

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Sa.bal mówi, że na bank w piątek nie wystartuje bo nikt nie ma info z otoczenia osób co ma nagrywać odc. z Balmory a na dodatek mówi, że lepiej wgl. nie brać na poważnie słów ekipy z Balmory bo wgl. nie są słowni i za pewne prędko nie wyjdzie ten serwer.

Opublikowano (edytowane)

haha tak sobie tłumacz :) już miało być 5.11 pożniej 11.11.2016 na 100% fubuś pisał ,Administrator :) i co był start? nie. Na czole żaden z nich sobie nie napisze bo nawet sie nie pokazuja:) ale te twoje pseudo 100% informacje są pewne? jeśli tak to zwrócę Ci honor 18 jak wystartuje:) Dla mnie komentarze pod filmikiem nie dotyczące prezentacji serwera nie są dowodem na to kiedy serwer startuje bo juz nie raz się zawiedlismy? na tym zakończyłem dyskusję z Tobą.

@ZagajQ

Edytowane przez prefo86
Opublikowano

+Balmorki

Dobry serwer

W choy graczy

Częste aktualizacje

-Balmorki

Fubu złodziej

Fubu oszust

Przesadzone z tym KD antymagii

Fubu przekręt

BTW to ma być hard/medium? Czy Medium? Jak to tam sie prezentuje bo za dużo nie wiem o serwerku

2k16 ludzie dalej myślą że fubu ojebał małysza xD !

Jak s3 nie wystartuje 18 to stracą duuuużo potencjalnych graczy a co za tym idzie  - pieniążków $$$$$$$$$$$$$$$$

Opublikowano

+Balmorki

Dobry serwer

W choy graczy

Częste aktualizacje

-Balmorki

Fubu złodziej

Fubu oszust

Fubu przekręt

BTW to ma być hard/medium? Czy Medium? Jak to tam sie prezentuje bo za dużo nie wiem o serwerku

Jak s3 nie wystartuje 18 to stracą duuuużo potencjalnych graczy a co za tym idzie  - pieniążków $$$$$$$$$$$$$$$$

nic nie stracą bo i tak, tam będzie dużo dużo duuuuuuuuuuużo więcej osób niż potrzeba :)

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

Będzie dużo ludzi tak jak z S2 ? Było i się zmyło. Ile można miec serwerów 1 2 3 4 5 6.

Isamu ma podobno robić reklamę w ten sam dzień co startuje balmora więc pozdro :>

Na classicu będzie w chuyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ludu.

Opublikowano

Z kim ja dyskutuje... słuchacie sa.bala -,-

ps. na chwile obecną to jest data startu, oficjalna, bo powiedziana przez administratorow a nie graczy. A czy faktycznie wtedy wystartuje to juz nie podwarza tego ze to jest oficjalna data startu 

Nie pamietacie juz Antarisa ^.-

14.08.2010 - rejestracja

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Będzie dużo ludzi tak jak z S2 ? Było i się zmyło. Ile można miec serwerów 1 2 3 4 5 6.

Isamu ma podobno robić reklamę w ten sam dzień co startuje balmora więc pozdro :>

nie bedzie w chuyy ludu tylko sie zrobi sztuczy tłum ytber nie nagrywający metina od 3-4 lat nie jest mega z*******a reklamą ;)

Opublikowano

nie bedzie w chuyy ludu tylko sie zrobi sztuczy tłum ytber nie nagrywający metina od 3-4 lat nie jest mega z*******a reklamą ;)
Zobacz ile ludzi było na serwerach co ostatnio wychodziły ( itarius i disoctus)- po 1k +n w starcie. Większej reklamy ja tam nie widzialem(itarius nie miał w ogóle wydaje mi się) a z balmora można wyczuć większe zainteresowanie więc te 2k na starcie bedzie. Czy to dużo? Myślę,że tym co czekają na serwer wystarczy. I jeszcze jedno. Ktoś wspomniał o isamu i jego serii z classica. Akurat target w który on trafia z filmami to dla niektórych antyreklama.malo kto ma ochotę na użeranie się z 13-14 latkami.
Opublikowano

co ta reklama islamisty szczura zmieni?

kto ma iść na balmorke to i tak wbije! a te jego suby (dzieci) jak zobaczą 99 w rankingu to w życiu na serwer nie wejdą ;]

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

+Balmorki

Dobry serwer

W choy graczy

Częste aktualizacje

-Balmorki

Fubu złodziej

Fubu oszust

Fubu przekręt

nic nie stracą bo i tak, tam będzie dużo dużo duuuuuuuuuuużo więcej osób niż potrzeba :)

a czy kiedyś było ci za duzo pieniędzy? tego nigdy malo

Opublikowano

Na classicu moze i jest masowka ale to nie jest nic dobrego, duzo osob na serwerze jest plusem tylko dla administracji bo wiecej osob zaladuje w IS'a. Najlepiej sie gra na serwerach gdzie jest 1.5/2k stalych graczy n.p. Vesteris. Jak na Balmorze bedzie powyzej 4k graczy to przez tydzien bedziesz na BO spota szukal, to odpycha graczy,  jak bedzie +/-2k graczy na Balmorze to bedzie zajebiscie. Na Balmorze beda grali doswiadczeni gracze a na Classiku gimbaza od JP armi. Z tego co widzialem to Wariat z Buzka juz sprzedaja konto na Classicu, to chyba o czyms swiadczy ;p Mimo tego ze Balmora to medium to i tak tam bedzie wiekszy poziom niz na Classicu ;] 

Nadal cisne beke ze na Classicu "PL z 2009" wbili maxa w 2 tyg xD

P.S. Jak jakas ogarnieta gildia bedzie grac i ma open rekru to PW ^^ gram w ten syf od 2005 

Opublikowano

Na classicu moze i jest masowka ale to nie jest nic dobrego, duzo osob na serwerze jest plusem tylko dla administracji bo wiecej osob zaladuje w IS'a. Najlepiej sie gra na serwerach gdzie jest 1.5/2k stalych graczy n.p. Vesteris. Jak na Balmorze bedzie powyzej 4k graczy to przez tydzien bedziesz na BO spota szukal, to odpycha graczy,  jak bedzie +/-2k graczy na Balmorze to bedzie zajebiscie. Na Balmorze beda grali doswiadczeni gracze a na Classiku gimbaza od JP armi. Z tego co widzialem to Wariat z Buzka juz sprzedaja konto na Classicu, to chyba o czyms swiadczy ;p Mimo tego ze Balmora to medium to i tak tam bedzie wiekszy poziom niz na Classicu ;] 

Nadal cisne beke ze na Classicu "PL z 2009" wbili maxa w 2 tyg xD

P.S. Jak jakas ogarnieta gildia bedzie grac i ma open rekru to PW ^^ gram w ten syf od 2005 

C**j nas obchodzi jakiś klasik i to że jakieś przegrywy sprzedają konto... Serwer szczura wgl się nie równa z srv bambuska.

Opublikowano (edytowane)

@ to już wiadomo od niedzieli fubu pisał na yt, że może wystartuje w grudniu i tak bardziej po południu.

Edytowane przez Domi1
Opublikowano

haha tak sobie tłumacz :) już miało być 5.11 pożniej 11.11.2016 na 100% fubuś pisał ,Administrator :) i co był start? nie. Na czole żaden z nich sobie nie napisze bo nawet sie nie pokazuja:) ale te twoje pseudo 100% informacje są pewne? jeśli tak to zwrócę Ci honor 18 jak wystartuje:) Dla mnie komentarze pod filmikiem nie dotyczące prezentacji serwera nie są dowodem na to kiedy serwer startuje bo juz nie raz się zawiedlismy? na tym zakończyłem dyskusję z Tobą.

@ZagajQ

5.11? ten serwer miał być konkurencją dla antarisa xD

nie wspominając o serwerze bambuska zwanym triadica posiadającym (dziwnym trafem) lykana, panel boczny bodajże jak na balmorze, takie same modele itd., który miał startować w wakacje 2015

tenor.gif

Opublikowano

Po co w ogóle rozmawiać o dacie startu? To jest metin, technikom nigdy nie można wierzyć na słowo, bo oni i tak powiedzą, że było inaczej xp.

­

809131449509880369478.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...