Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1779 RP.

SoneQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar kupić 1779 Riot Points. Moje pytanie brzmi : Co opłaca się za nie kupić? Mam jak na razie 5 poziom przywoływacza. Zastanawiam się nad kupnem Renektona, ale prędzej czy później i tak będę miał PZ na niego. Ponawiam pytanie. Co opłaca się kupić za te 1779 Riot Points,

Z góry dziękuje i Pozdrawiam,

Opublikowano

Za RP nie opłaca się kupować championów.

Najlepszym wyjściem dla Ciebie na tym poziomie będzie kupno XP/IP boosterów i granie, aż dobijesz do 20 poziomu. Na tym lvl'u możesz kupić runki, a championów masz z rotacji.

Runy > Championi.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie kupuj postaci nie opłaca się.Ja kupiłem jedną i teraz żałuje.Najlepszym wyjściem będzie kupno boostów albo skórek.Możesz też poczekać często są duże promocje i wtedy coś złapiesz.

Opublikowano

Boosty do xp ? Co wy mu radzicie ? To tylko dla idiotów.

Boosty do ip ? To już lepiej kupić postać za rp - wyjdzie taniej

Skórki ? A po co to komu ?

Czekaj na promocje i kupuj postacie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

dopalacz ip się przydaje, Bierzesz ip na winy z reflinków + boost za rp na dni na ip ;D i wtedy masz podwójny dopalacz ip... Jeśli wygrasz to boost działa jakby podwójnie, jeśli przegrasz to tylko ten na dni ;)

Opublikowano

Kup 3 champy jak będą w promocji.

(w poniedziałek chyba będzie Kennen i Ezra)

Za RP nie opłaca się kupować championów.

Jasssssssssne, a potem 30 lvl i żadnego kompletu run.

Opublikowano

tak naprawde to wydaj na co chcesz to twoja kasa .. ja bym poczekal na wbicie wiekszego lv i wtedy kupowal poniewaz gry praktycznie nie znasz to po co kase marnowac ?

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

No chyba że wolicie wydawać pieniądze na postacie i mieć ich od chu** żeby być fajnym.Ja jakoś mam zapełnione 3 strony run i 22 postacie, a nie kupowałem nigdy rp.Kupisz postać która CI się nie spodoba i masz rp w dupę.Postacie opłaca się kupować za ip za niskim lvl ponieważ zbierając na tą postać wbijesz wyższy lvl.

Opublikowano

No chyba że wolicie wydawać pieniądze na postacie i mieć ich od chu** żeby być fajnym.Ja jakoś mam zapełnione 3 strony run i 22 postacie, a nie kupowałem nigdy rp.Kupisz postać która CI się nie spodoba i masz rp w dupę.Postacie opłaca się kupować za ip za niskim lvl ponieważ zbierając na tą postać wbijesz wyższy lvl.

Postać można zwrócić.

Opublikowano

Jeżeli już kupować ty kupił bym Skórki ew. Boosty, kupiłem Championa i żałuję bo i tak kiedyś będę miał wszystkich championów....

Opublikowano

Ip boosty . Ew . Jakiegoś dobrego champa na przecenie . Ja kupiłem gravesa na sale i jestem zadowolony , bo mam pro ad carry :>

Opublikowano

Boosty do xp ? Co wy mu radzicie ? To tylko dla idiotów.

Boosty do ip ? To już lepiej kupić postać za rp - wyjdzie taniej

Skórki ? A po co to komu ?

Czekaj na promocje i kupuj postacie.

w 100% się zgadzam tylko jedno , runek za rp nie kupisz :(

NJxbd4x.png

Opublikowano

SKÓRKI - BOOSTY. Ja osobiscie RP wydałem tylko na skórki. Nie widze sensu kupować championów, czyli czegoś co można kupić normalnie za normalną kase=.=

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

jezeli jest na przecenie to mozesz kupic jezeli nie szkoda rp lepiej z cierpliwoscia poczekac kilka tygodni az bedzie na przecenie

Opublikowano

Kupuj champów za 497 rp , którzy stoją po 6300 IP.

Skiny,IP/Xp boosty? Wy to chyba nie umiecie jeszcze dzieciaczki pieniążkami dysponować :>

Nauczcie sie troche ekonomii albo chociaż matematyki.

Opublikowano

champiowonow od czasu do czasu możesz kupic jeżeli chcesz takiego którym dobrze grałeś w rotacji ja osobiscie polecam ip boosty albo skórkę dla ulubionego championa ;D

Opublikowano

kupuj strony runek ile wlezie :P ja mam 5 i mi brakuje - ofc wasz kochany bug na rioty w święta heuhueuheu :(

Gold Member

nvm

Opublikowano

Za 450 pz kup jakąś postać polecam ashe lub poppy a za całe rp kup boosta na ip kilku dniowego jak masz czas wtedy nawet jak na botach bd grał lub przegrasz zdobędziesz około 100ip nie warto kupować boosta na xp szybko wbijesz lvl ale mało kasy

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...