Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nautilus, Tytan Głębin - Przypuszczenia

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Jak już wiecie wychodzi nowy bohater "Nautilus, Tytan Głębin"

Jakie są wasze przypuszczenia czy na jaki wzór bohatera to będzie np. podobny do Tristany i czy to będzie tank czy może świetny assasin piszcie co myślicie

Źródło:

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/zwiastun-bohatera-nautilus-tytan-g%C5%82%C4%99bin

@Edit

Fragment skopiowany z forum league of legends

Po wyglądzie sugeruje że będzie to TANK.

1. Oczy czerwone niczym rammus

2. Potężny pancerz

3. Kotwica

Opublikowano

Ostatni Ziggs był ap wiec to pewnie będzie AD :> Moze offtank ( to coś dla mnie :) ). Z niecierpliwością czekam na dokładniejsze informacje.

Opublikowano

Jak dla mnie to mogliby wprowadzić jakieś nowe mapy a nie tylko tymi bohaterami srać.

Wybaczcie za słowa ale taka jest prawda.

League of Legends

Opublikowano

Jak dla mnie to mogliby wprowadzić jakieś nowe mapy a nie tylko tymi bohaterami srać.

Wybaczcie za słowa ale taka jest prawda.

Z bohaterem mniej roboty. Licze na junglera/ offtanka

Opublikowano

Q – Hookshot, pulls Anchorman towards terrain, or if hits champion (any enemy?) pulls Anchorman and that enemy together, but presumably moves Anchorman less than the enemy because he’s big and heavy.

- Range – Around 1050 (Think Amumu) (This ability can’t go through terrain though unlike amumu)

- His Q can pull Champions to you, or Pull you to terrain or Towers.

W – Shield that scales with hp (Think old Shen Shield)

E – A slow that tries to keep enemies close to you unless they choose to run and get cc’d by the spikes.

R – Homing tidal burst that travels up to a maximum amount of time towards a target/until it hits the target. blows up things it hits along the way, blows up and slows on impact of actual target.

It also meant to punish the primary target much harder than the secondary ones. This means a Minor Knock up for everyone around and a Major stun for the primary target.

Passive - ?

All his moves have AP ratios, except his E has a Health Ratio. His AP ratios are average. (Much better than Volibear.)

Type of Champion – Tank

Lane Played in – Top or Jungle, but he has very scary ganks so recommended jungle.

Difficulty to play – Easy / Straight forward Champion.

Mana Usage – Yes this champion uses Mana.

Attack Animation – Probably Smacks people in the face with his Anchor

Will play sort of like a mix between Blitz, Amumu, and Leona but not exactly the same.

Look and Lore:

-Wields an anchor

-Is nautically inspired

-He’s not a “monster champ” (like Nasus or Renekton) or human. My guess is somewhere in between (Half human half monster).

- “He was a sailor at one point – But I’m not sure he’s a pirate per se.”

- My best guess (Note this is only a guess using the current information I have.) He is a Kraken/ExHuman looking champion.

- His age isn’t very certain but we do know he is “Much more Ancient than Gangplank”

- “He has a defensive steroid. But wait! A defensive steroid makes people not want to hit you. Fine by me. He’ll hit you even harder then.” -Xypherous

- “He may have a tidal spout type ability. This tidal spout may chase you. And explode things along the way. Explosions.” -Xypherous

Znalazłem to na którymś forum, z tego co się orientuje to podaja tam prawdziwe info.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

To będzie raczej tank/jungler.

Zresztą, możemy poczekać jeszcze ten tydzień i pewnie już będzie ten bohater. (strzelam że w środę/czwartek)

9777920400_1341294249.png

Opublikowano

Chyba już nie mają pomysłów... Czy LoL nie został pomylony z grą World of Tanks? Jak nie AP to tank. Ciekawe czy pamiętają, że istnieją postacie typu: Xin, Caitlyn, Kog albo Sona.

7m9a.png

Opublikowano

pewnie kolejny tank ap...

może będzie dobry do dżungli albo przynajmiej do gankowania

no cóż zobaczymy jak wyjdzie

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Arcymistrz
Opublikowano

Nastepny pierdolony shit

Następny zjeb który będzie kurwa miał slowy, stun i fear'y z huja

Niech pierdoloną się na AD, supporta jakiegoś junglera a nie kurwa jakieś pierdolonego AP i tanka gdzie jest ich w huj !!!!

Tyle

Tak ulżyło mi :D

Opublikowano

Znowu jakieś ap pewnie.., btw ostatni support to była leona

leona to nie jest support, tylko tank/offtank jak ktoś sie uprze/ (obrońca)

Opublikowano

@up leona to support

ma 2 stuny, ginie jak szmata szybko i jej poasyw pozwala ad carry robić miazge na bocie.

Skoro leona jest supportem to powiedz mi jakimi skillami daje buffy i heala.

Ginie szybko jak szmata? Wciskałeś W kiedyś?

Ty wgl. grałeś leoną?

nie upokarzaj sie pls.

Opublikowano

Riot oszalał ? Znając życie to kolejna unless postać jak

Sejauani. Ale na spotlight pewnie będzie kozaczył więc sporo osób kupi go zagra

nim

1 gre a potem już nigdy go nie użyje.

@UP

Leona jest dobra ale jako pomoc na lini a nie jako tank. Może i ma swoje W ale co z tego jeśli są znacznie lepsze tanki.

graphic.png

Opublikowano

Leona jest dobra ale jako pomoc na lini a nie jako tank. Może i ma swoje W ale co z tego jeśli są znacznie lepsze tanki.

A jak ty definiujesz ''pomoc na linii'' ??/

Leona była tankiem, jest tankiem , i będzie tankiem i nie mam zamiaru tłumaczyć dlaczego.

Ja tylko sprostowałem tamten śmieszny post kolegi Tubcio który jak twierdził Leona jest supportem.

Proszę, mam nawet dla was piosenkę, zwróc uwagę na refren.

Opublikowano

Kolejny tank ap..

Mam pomysł.. Może zaspamować support lol'a aby zrobili jakiegoś ad carry, support'a ? :D

Opublikowano

A jak ty definiujesz ''pomoc na linii'' ??/

Leona była tankiem, jest tankiem , i będzie tankiem i nie mam zamiaru tłumaczyć dlaczego.

Ja tylko sprostowałem tamten śmieszny post kolegi Tubcio który jak twierdził Leona jest supportem.

Proszę, mam nawet dla was piosenkę, zwróc uwagę na refren.

twoja zasrana Leona będzie tankiem jedynie jeśli pójdziesz na jungle... ja tam rzadko grywam z tym shitem, raczej sona/sraka ew. taric - innych supportow nie widuje -,- a leona stun srun i nie uciekniesz

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...