Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lexalia [PL][Dedyk] - Start 20:00

Kurlz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ts jest ?

Siema !

Jeżeli ktoś ma naprawdę Ciekawy serwer taki " Medium " i chce zacząć od nowa. Jest gotowy do ostrej gry

Niech się odezwie. Bardzo chętnie pogram, tylko nie moge znaleźć odpowiedniego serwa.

Gracz musi mieć Ts 3 oczywiście :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogę prosić o IP ts'a? Serwer rewelacyjny ale administracja nie ogarnia.

up@ no pewnie, że wszystkie serwery mają opóźnienie ale oni po raz 3-ci w ch.ja lecą.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Powiem wam tak, dla mnie jest to dziwne ze ktoś w ogóle czeka na ten serwer. pisałem obiecywałem wam ze ten serwer nigdy nie powstanie i słowa dotrzymam:). powodzenia:P

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

ja nie rozumiem jak mozna być takim kretynem i wypuszczać serwer wcześniej nie sprawdzając i nie dopinając WSZYSTKIEGO na 303% ?

Widać,niektórzy z tworzenia gówna zrobili sobie pomysł na życie.

pozdrawiam normalnych

Opublikowano

Ale dużo syfu startuje ostatnimi czasy.Shenzu, Fabiona, Atlantica,Exoria ( 300 + ludzi czekało 2tygodnie ), Melleur, Lexalia, każdy z nich pada jak mucha. Pytanie: Co się dzieje? czy to wina niedoświadczonej administracji, czy konkurencja ciągle atakuje inne serwery?

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

To wina Tuska bo na wyborach mówił "obiecuję Lexalia dla każdego Polaka" i pewnie temu nei działa ;/

dre2.png

Koniec z METIN2 teraz liczy się Eligium zapraszam do gry w kwietniu będzie już wersja PL !!!!

Opublikowano

buhauhuauhauhuahuahua

serwer on na 1min pozniej zostaniesz wylogowany, ale Ci administratorzy maja faze : O

Lv44 Dobry kuba94

Opublikowano

14% bazy niedziała, do 23 mysle się wyrobimy do 25%, obcjązenie serwa 8 proc zombie

PS: Chuj na Chuju musiał by stanąć zeby ten serwer wystartował

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...