Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lexalia [PL][Dedyk] - Start 20:00

Kurlz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zbyt duży drop itemków na pieskach i wilkach potem już ok , oraz ceny w sklepach pisze po 0 yang a kupić nie można

Opublikowano

Jak o 20:30 będzie dalej wszystko zwalone to daje sobie spokój ... Myślę, że większość graczy jest tego samego zdania ...

Kocham mame

Opublikowano

Chyba zacznę robić takie listy, w których zamieszczę nazwy GA/HA ludzi słodzących innym o jaki ten serwer będzie doskonały. Odbugowany, dopracowany i najważniejsze stały pod każdym względem. Inny typ, to taki, który kopiuje pliki z innych serwerów a jedyne co sam wniesie to pokolorowane itemki ( czarna stalka-> zielona-> fioletowa .. itd..) może 50 nowych fryzurek czy też MAPY HANDLOWE! 10 nowych wierzchowców... Nowe skille. I po co to? Po co tracić czas na wprowadzanie tych pierdół? Postaw pierw coś co naprawdę działa. Choćby to miało być ubogie, ale żeby działało. Zanim cokolwiek wypuścisz, to pomyśl 3x. Można przecież robić Beta testy. Coś dalej nie działa? próbuj do skutku, ale nie wypuszczaj przysłowiowego "GÓWNA w papierku".

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Same komentarze zniechęcają ;p

♥ Like thunder gonna shake the ground   

♪

Opublikowano

ZAJEBIŚCIE JAK BYM MOGŁA KONTO ZROBIĆ .!

Poczekaj chwile o 20:30 zapewne będzie się dało zrobić konto.

Kocham mame

Opublikowano

hehehe:D czyli znów bierzemy się do robty:P:D hehe , Pozdrownie dla Kulz:D

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

czyli nie polecacie gry tutaj?dlaczego?ten Pan juz mial jakies serwery?

nie wiem czy już ci ktoś odpisał, bo nie chce mi się tego czytać wszystkiego, jeżeli to jest szafir, to serwer pod kradzież, cofki i padnie po 2tyg max, zaznaczam jeśli to szafir, bo nie wiem czy to on, ale tak piszą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...