Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt Serwera - Jakie są wasze opinie ?

kubisa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyświetl postUżytkownik kubisa12 dnia 09 luty 2012 - 19:09 napisał
dzieciaka ? będzie działało 20% z tego ?
skąd masz pewność, że jestem dzieciakiem debilu? matka cie tak wychowała że musisz sie wyżywać?
Już kiedyś miałem serwa, z identycznymi opcjami i grało dużo zadowolonych graczy,
Poza tym mnie stać na komputer który utrzyma tylu graczy, nie jak Ciebie gdzie pewnie rodziców na chleb nie stać...

1.Ja mam pewność bo normalny człowiek by poprostu napisał ''Z kąd masz pewność że jestem dzieciakiem'' a dzieciak by napisał jeszcze do tego ''Debilu '' lub inne.
2.Hahaha ! 60 slotów na kompie ? Okay !
Masz 100 MB Internetu i z 12 GB Ram'u ?
Wyświetl postUżytkownik XxSebastianxX dnia 10 luty 2012 - 20:32 napisał
@UP EduardSkarpeta
ty jesteś skończonym idio*ą
Myślisz ze jesteś pępkiem świata , ze lepszego na forum od ciebie nie ma ?
Krytykujesz wszystkich . A zauważ ze więcej od nich nie robisz .
jak jesteś taki dobry to pokaż jakieś efekty tego ? patrzę na ciebie od kilku dni i efektów nie widzę , to że się znasz na tym to nie znaczy ze inna osoba się na tym nie zna a ty ją musisz od razu ,,Krytykować''bo myślisz ze jesteś wyjątkowy . Pomyśl trochę nad sobą ( i doceń drugiego człowieka ).

A co do tematu
Projekt Git. Myślę ze to nie koniec ,a dopiero dobry początek tego co musisz zrobić  , pracuj nad serwerem a zrobisz coś wyjątkowego 
Pozdrawiam:)
No teraz to dzieciarujesz !

Chłopcze ogarnij się .

to co teraz piszesz to pierdoły które nic nie wprowadzają do tematu

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada, z checią bym zagrał. Powodzenia.

A co do 'Hejtera' EduardSkarpeta, to poprostu go ignorujcie i nie psujcie sobie humoru.

Opublikowano

1.Ja mam pewność bo normalny człowiek by poprostu napisał ''Z kąd masz pewność że jestem dzieciakiem'' a dzieciak by napisał jeszcze do tego ''Debilu '' lub inne.

2.Hahaha ! 60 slotów na kompie ? Okay !

Masz 100 MB Internetu i z 12 GB Ram'u ?

No teraz to dzieciarujesz !

Po pierwsze kolego, pisze się ''skąd''

Po drugie mam 16 GB ramu i internet 50 MB ..

Taa.. Były minusiki ale zbieram plusiki :) daj + to nic nie szkodzi

Hala Madrid ... Fernando Torres !!

Opublikowano

Po pierwsze kolego, pisze się ''skąd''

Po drugie mam 16 GB ramu i internet 50 MB ..

Internet 50 mb/s ? Hahah tak tak aa ja mam 200 ^^

Co do tego tematu widzę jak już wygląda twój serwer skoro temat wygląda nieestetycznie i niestarannie to co dopiero będzie z serwerem ^^ Pamiętaj serwery "Hamaczi" to już przeżytek w tej chwili każdego stać na serwer dedykowany ? No chyba że nie masz 30 zł żeby wysłać sms ...

1336826229-U379973.png

Tuty :

Najwydajniejsza optymalizacja minecrafta czyli zwiększenie fps'ów !

http://www.mpcforum.pl/topic/506414-tutnajwydajniejsza-optymalizacja-minecrafta-czyli-zwiekszenie-fpsow/

LitleSky !

http://www.mpcforum.pl/topic/505707-dllitlesky-survival/

RedStone i Mechanizmy

http://www.mpcforum.pl/topic/596227-tutorialredstone-i-mechanizmy/

Jak postawić serwer na VPS

http://www.mpcforum.pl/topic/592967-tutjak-postawic-serwer-na-vps/

Opublikowano

Co do tego tematu widzę jak już wygląda twój serwer skoro temat wygląda nieestetycznie i niestarannie to co dopiero będzie z serwerem ^^ Pamiętaj serwery "Hamaczi" to już przeżytek w tej chwili każdego stać na serwer dedykowany ? No chyba że nie masz 30 zł żeby wysłać sms ...

Ja pierdol* , nie wierzysz mi, że mam taki internet ? to nie wierz, może zazdrościsz poprostu, jak będzie z serwerem, będzie tak jak ja chce, i będzie dobrze :D.

Miałem już nie jeden serwer dedykowany :]

Opublikowano

Ja pierdol* , nie wierzysz mi, że mam taki internet ? to nie wierz, może zazdrościsz poprostu, jak będzie z serwerem, będzie tak jak ja chce, i będzie dobrze :D.

Miałem już nie jeden serwer dedykowany :]

Ojj jejku Nie pierdol bo ci się rodzina powiększy ^^ Jeśli cie stać na serwer to dlaczego go nie kupisz ? Aa tak po między nami Ja ci nie zazdroszczę bo jestem w trakcie budowy swojego serwera i są tam takie budowle że by ci szczena opadła :D

1336826229-U379973.png

Tuty :

Najwydajniejsza optymalizacja minecrafta czyli zwiększenie fps'ów !

http://www.mpcforum.pl/topic/506414-tutnajwydajniejsza-optymalizacja-minecrafta-czyli-zwiekszenie-fpsow/

LitleSky !

http://www.mpcforum.pl/topic/505707-dllitlesky-survival/

RedStone i Mechanizmy

http://www.mpcforum.pl/topic/596227-tutorialredstone-i-mechanizmy/

Jak postawić serwer na VPS

http://www.mpcforum.pl/topic/592967-tutjak-postawic-serwer-na-vps/

Opublikowano

Ojj jejku Nie pierdol bo ci się rodzina powiększy ^^ Jeśli cie stać na serwer to dlaczego go nie kupisz ? Aa tak po między nami Ja ci nie zazdroszczę bo jestem w trakcie budowy swojego serwera i są tam takie budowle że by ci szczena opadła :D

Budowle robione na MC edit ? Nie, dzięki ja wole coś zbudować razem z graczami z serwera :)

Opublikowano

GoodLife

Zgadzam się z tobą , Teraz hamachi to przezytek rok temu stawiałem jeszcze serwery hamaczi .

ale teraz nawet nie myślę o takiej opcij

odrazu kupuje dydyka( Wczoraj kupiłem 3 2x 10 slotów i 1x60 slotów

Nie warto stawiać hamachi

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Opublikowano

Kolenje Dziecko Neo postawi na kompie serwa na pare dni potem net bedzie za slaby i papa po serwerze. Gość niema pojęcia o Serwerze Minecrafta jak wiekszość dzieci które mają serwery hamachi :(

Dziecko Neo ? Może sobie pogadamy na serio smarku jeban* i zobaczymy czy będziesz taki prO o.O.

Nie mam pojęcia ? skąd masz tą pewność ? Pewnie sam nie wiesz nic o tym.

Jak już pisałem byłem adminem na serwerze s.mycraft, więc o minecrafcie wiem na pewno więcej od ciebie ;] .

Ja jestem dzieckiem ? przeczytaj swoją wypowiedź hejterze ;*

Pewnie jesteś Jednym z tych '' kozak w necie dupa w świecie ''

Opublikowano

Kolenje Dziecko Neo postawi na kompie serwa na pare dni potem net bedzie za slaby i papa po serwerze. Gość niema pojęcia o Serwerze Minecrafta jak wiekszość dzieci które mają serwery hamachi :(

Skąd masz pewność, że on jest dzieckiem ? Pewnie sam grubasku no-lajfujesz przed kompem i masz 13 lat ;]

Co do Projektu wszystko ok, tylko to zrealizuj :D

Opublikowano

Na wstępie, przed moją wypowiedzią, chciałem zaznaczyć że nieistotne informacje zawarłem w spoilerach i nie ma sensu ich czytać bo to tylko wzajemne wyzwiska dwóch debili spod remizy.

"wyper.." do możesz do matki powiedzieć, myślę że się nie obrazi, bo ewidentnie widać że się tak do siebie zwracacie ? Muahaha 19 lat - jeśli masz to współczuje twojego zacofania. Każdy kto przeczyta twoje wypowiedzi jedna po drugiej wywnioskuje to co trzeba ;> Bo takim tekstem z chlebem to mogło dysponować tylko dziecko które nie ma pojęcia o życiu Dalej nie odpowiedziałeś jak będą działać te miasta, takim prostszym językiem DOTARŁO?

Ej fajny jesteś ;D Karta graficzna 4GB ? ;]

Z tego co mi wiadomo to karta Radeon HD 6990 oferuje 4 GB Ram DDR V ( jeśli się mylę to przepraszam)

Skończ już ten cyrk, projekt nic nowego nie wnosi, kolejne DNO. Co serwer wyłączysz jak matka Cię na obiad zawoła :D o ile dają ci obiad, jeśli nie to + - serwer będzie czynny 20 minut dłużej ;]

Jesteś śmieszy i tyle <3 Daj znać jak skończysz ten twój serwer ^_^ i powiedz w jakich godzinach czynny xD Po 12? jak wypuszczą Cię ze szkoły ? hahaha ;]

Mam dla Ciebie propozycję. Wydaje mi się że nie do odrzucenia :) Postaw serwer z opisu kolegi, taki, jakim widzisz go Ty. Kup dedyka ( VPS w zupełności wystarczy na 60 slotów) i zaprezentuj go. Wtedy możesz liczyć na jakiekolwiek uznanie z mojej strony.

A wiesz co ? Przyczepię się co do samego opisu :>

Skoro ma być to 40% surviwal (muahaahhaa :D ) to chyba nie używamy cuboidów, gamemode i innych cheatów? Kiedyś na forum był temat który opisywał wszystkie typy serwerów :> Przeczytaj i popraw.

No kurwa, to co to wkońcu jest? 40% Surviwal OK, 60% RP OK ale gdzie tutaj kurwa jakiś FB czy Cretive ? :ninja:

Plugin Job? Chyba nie ma takiego Może chodziło Ci o Jobs? Tylko zastanawiam się skąd gracze wezmą kasę na to zajebiste stanowisko? ;> W cholere duże musi być to "centerum" skoro 60 graczy ma obsłużyć

Wydaje mi się że nawet większe bo nie będzie 60 stałych graczy tylko będą się zmieniać. Na 1 z moich serwerów w 6 dni poszło ponad 1100 działek więc...

Działki? Przecież dalej to w 40% surviwal? o.O To co kurwa? armagedon na miasto żeby było to 40% przetrwania? :D

Kupować kupować kupować za co kurwa? Z funduszu społecznego? No bo kurwa na razie wychodzi na to że musisz sprzedawać marchewki na targu ażeby kupić coś na tym pseudo serwerze -

wszystko kurwa kosztuje.

A ile muszę CI zapłacić, żebyś usunął konto z tego forum i przestał spamować raz na zawsze?

No to kurwa sie zdecyduj, skoro ma to być "40% Surv, 60% RP" to gracze raczej życzyć sobie nie mogą - w twoim interesie jest odpowiedni dobór pluginów.

Po huj gracze mają Ci dawać gotową paczkę jeżeli mogą zakładać swoje pseudo "hamaczi" serwery?

Akurat z tym się zgodzę, reszta w spoiler (czyt. 1 zdanie)..

I tak na marginesie, jest specjalny dział na pseudo "projekty" dzieci bez funduszów na serwer dedykowany. Robisz z tego nie wiadomo co... a będzie czyste dno

To jak zrobisz te małe wsie, wsie, troszkę większe wsie, duże wsie, większe wsie od dużych wsi, bardzo duże wsie, mało większe wsie od bardzo dużych wsi, metropolie i tak daleeeeej?

Tekst o wsiach mnie rozjebał :D Leżę i boje się wstawać :)

Z jakiego powodu wnioskujesz że on nie ma kasy , człowieku ogarnij się , oskarżasz mnie o jakieś włamania a tutaj piszesz do kogoś że nie ma kasy a nigdy go (prawdopodobnie) na oczy nie widziałeś.

Z tego samego względu, dla którego wsadziłem większą część jego wypowiedzi w spoiler.

Karta Graficzna 4 GB ? ok, widać jak bardzo sie znasz na komputerach :]

Jak wszystko zrobie to już mój problem, skończe dyskusje z takim debilem, i nie odpisuj już więcej na to .

Sam sobie poradze bez jakiegoś debila. Już nie masz mnie o co oskarżać, tylko wypisujesz takie literówki jak Job a Jobs ? Pomyśl troche.

A może tylko zazdrościsz bo serwer sie fajnie zapowiada ? ;]

Raczej nie zazdrości, jestem do tego sceptycznie nastawiony :)

Dzieci w chociażby Danii mają bezprzewodowy internet przy każdej przydrożnej latarni, więc dlaczego on nie może mieć 50mb?

Dziecko Neo ? Może sobie pogadamy na serio smarku jeban* i zobaczymy czy będziesz taki prO o.O.

Nie wiek oznacza przynależność do tej grupy rasowej, a własnie Twoje zachowanie na tym forum. Wydaje mi się że nie napisałeś ani jednego posta, w którym nie ma słowa 'kurwa' .

Nie mam pojęcia ? skąd masz tą pewność ? Pewnie sam nie wiesz nic o tym.

Jak już pisałem byłem adminem na serwerze s.mycraft, więc o minecrafcie wiem na pewno więcej od ciebie ;] .

Ja jestem dzieckiem ? przeczytaj swoją wypowiedź hejterze ;*

Pewnie jesteś Jednym z tych '' kozak w necie dupa w świecie ''

'piz*a' jak już coś :)

To tyle z mojej strony :) Mam nadzieje że ten post nic nie wniósł do tematu, a tylko spowoduje lawinę wyzwisk kierowanych do mojej osoby. Pozdrawiam :) i proszę o lawinę 'Lubie to!' :D

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Ludzie po cholerę wy karmicie trolla ? Jak dla mnie nie ma to żadnego sensu. Aby sobie nawzajem wrzucać. Ale dla mnie kubisa12 po swoich wypowiedzach pokazuje swoje upośledzenie umysłowe w stosunku do krytyki, a bycie adminem na jakimś tam serwerze zdobyte poprzez lizanie rowa każdemu adminowi po kolei i z osobna gówno działa. No cóż "kolega" chciał być fajny, ale mu nie wyszło. Przychylam się do reszy ludzi i dodam coś od siebie. "Idź się dzieciaku ucz może w przyszłości zostaniesz premierem". A co do pomysłu do lipny, bo takich serwerów masz na pęczki, a twoje tłumaczenie "kiedyś miałem" to sobie możesz bez jakiegokolwiek uwieżytelniena...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Ehh... Ogarnijcie się ... Człowiek ma pomysł ma widocznie dobrego kompa i neta ... a serw jeszcze nie powstał a wy mówicie , że to nie wypał -.-

Ogarnijcie się tutaj trochę ok ? Tak jakiś SK*(dokończcie sobie ;p ) Zaczyna obrażać od dzieciaka... LOL

Tyle wulgaryzmów w tym temacie ... na MPC nigdy więcej nie widziałem : ( OFF TOP , OFF TOP I JESZCZE RAZ ! OFF TOP !

Co do tematu :

Projekt zachęcający jeśli wypali to zobaczymy może zagram :) tylko , że aktualnie wkręciłem się w Survivala w Singlu : )

Koleś ma dobry pomysł ale trzeba mu trochę pomóc , sam wszystkiego nie zrobi ...

I bardzo podoba mi się że podobno to gracze mają decydować o rozwoju serwa

Ocenka gdzieś tak 8/10 bo nie Dedyk / VPS i często może być off i troszkę mało realny :(

ALE NIE PODDAWAJ SIĘ !

P.S. Gdzie moderatorzy działu MineCraft !? Odpowiednie osoby powinny dostać Warna/Warny za MASOWY OFF TOP !

To ja dostawałem warna za 1 " Fajnie , podoba mi się , THX masz "+" " a takie coś i zero reakcji ? Gdzie tu sprawiedliwość ??? ;(

Opublikowano

Ehh... Ogarnijcie się ... Człowiek ma pomysł ma widocznie dobrego kompa i neta ... a serw jeszcze nie powstał a wy mówicie , że to nie wypał -.-

Ogarnijcie się tutaj trochę ok ? Tak jakiś SK*(dokończcie sobie ;p ) Zaczyna obrażać od dzieciaka... LOL

Tyle wulgaryzmów w tym temacie ... na MPC nigdy więcej nie widziałem : ( OFF TOP , OFF TOP I JESZCZE RAZ ! OFF TOP !

Co do tematu :

Projekt zachęcający jeśli wypali to zobaczymy może zagram :) tylko , że aktualnie wkręciłem się w Survivala w Singlu : )

Koleś ma dobry pomysł ale trzeba mu trochę pomóc , sam wszystkiego nie zrobi ...

I bardzo podoba mi się że podobno to gracze mają decydować o rozwoju serwa

Ocenka gdzieś tak 8/10 bo nie Dedyk / VPS i często może być off i troszkę mało realny :(

ALE NIE PODDAWAJ SIĘ !

P.S. Gdzie moderatorzy działu MineCraft !? Odpowiednie osoby powinny dostać Warna/Warny za MASOWY OFF TOP !

To ja dostawałem warna za 1 " Fajnie , podoba mi się , THX masz "+" " a takie coś i zero reakcji ? Gdzie tu sprawiedliwość ??? ;(

Skąd Ty się urwałeś? Z drzewa spadłeś na głowe czy jak? Sprawiedliwości szukasz w miejscu, w którym nigdy jej nie było?

Teksty typu: 'fajne', 'super, podoba mi się' są traktowane jako spam, który w gruncie rzeczy nic nie wnosi, od tego masz "Lubie to", a nasze wypowiedzi, choć lekko zalatujące flame warem to tylko krytyka dla pomysłu kolegi, który jest denny. Zobacz na nazwę tematu: "Jakie są WASZE OPINIE" więc wyrażamy je :) Sam tego chciał...

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...