Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Hexagon

Pro100ST

54 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie aby by?o 55 Ku do G i Ku by?y u npc.Czy chcecie 10ku do G1 ale Ku b?d? dropi??

• Chcemy 10 Ku do G1 i Ku Dropi?y
      34
    • Chcemy 55Ku do G1 i Ku u NPC
      20

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer niby fajny....Raczej wypali bo macie już 2-3 serwery divine/glandor i coś tam jeszcze. Divine i glandor trzymają się zaje.... mają dużo graczy:D

Zobaczymy jaki będzie Hexagon:> Życze jak najlepiej dla tego serwera;>

Ps: Dodajcie clienta tak o 12:30-13:00 i dajcie bete na 13:30-14:00:>

HEHE;D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jeśli zwój do zmiany profesji zostanie to odpada 50% graczy którzy by tu zagrali gdyby nie zwój ten zwój niszczy servery tak jak profeski 6/7

Opublikowano

Ja to bym zrobił tak:

-Więc ku do G potrzeba 55 ale uwaga.... usunąć ku z npc... Polegało by to na tym że KU leci z każdego moba i wpada do Eq (KU leci losowe) i u handlarki powinna być opcja "Wymień ku dla mojej profesji" Wtedy grasz "przeciąga" ku na handlarke i np jak gra Wojownikiem Body zamienia sobie np: Ku strach na Ku Aura Miecza.

Co wy na to?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

AutoPoty są dodane.

Ja to bym zrobił tak:

-Więc ku do G potrzeba 55 ale uwaga.... usunąć ku z npc... Polegało by to na tym że KU leci z każdego moba i wpada do Eq (KU leci losowe) i u handlarki powinna być opcja "Wymień ku dla mojej profesji" Wtedy grasz "przeciąga" ku na handlarke i np jak gra Wojownikiem Body zamienia sobie np: Ku strach na Ku Aura Miecza.

Co wy na to?

Zdecydowanie ten pomysł odpada.

Ja jestem za zostawieniem 55ku do G i zostawić u npc ponieważ Zwoje Egzo i Rady bardzo dobrze lecą.A skill nie jest tak łatwo wbić i jak ktoś już wbije skill na G/P

To jest tak zwany "lans"

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Ja to bym zrobił tak:

Co wy na to?

To chyba bez sensu, by dropiło dla każdej postaci jak i tak można wymienic u NPC... Ja jednak jestem i tak za pomysłem 10 KU do G i drop z metków

5.jpg
Opublikowano

Luncher:

http://www.downloadclient.pl/Luncher.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/67d38777b738246ec016d452ba6eca8ff873506f8e1ec06184147e3625147d37/analysis/1329056367/

Znajduje coś 1 / 43 dlatego że jest pisany w C++

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...