Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Hexagon

Pro100ST

54 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie aby by?o 55 Ku do G i Ku by?y u npc.Czy chcecie 10ku do G1 ale Ku b?d? dropi??

• Chcemy 10 Ku do G1 i Ku Dropi?y
      34
    • Chcemy 55Ku do G1 i Ku u NPC
      20

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Widzę ze trochę mało % na ulepszenie na bron 65 na +9 28 % wiec mam pytanie będzie Magiczny Metal ??

Tak jest metal do zdobycia z metinów 85 i 90.

3UP

Beta może w ten weekend nie jestem pewny a startu nie będzie wcześniej w 100%

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

a ja mam pytanie co do rosek widać ze dropłą z metka biała rosa

Roski tylko z metków? jak tak to po ile szt ?

I czy będą roski na magie

Opublikowano

Patrzcie drop z wiedzmy taki:

wiedzmadrop.png

minoking.png

minotaurfy.png

funkcjeh.png

A w m1 jest Minotaur z opcja Pokonaj Lodowa Wiedźmę

To typy zbierają ekipe i chodzą co 5 min jest jakieś ograniczenie czasowe np.6 h?

+ do tego można wybrać perełkę jak ubijesz wiedźmę.

62617690064476736551.jpg
Opublikowano

Prezka super wszytsko wgl slicznie ladnie ale jak Hard to nie wbijam Na hardach nie gra wiecej niz 100 online dziennie Zagralabym jakby to byl chociaz serwer medium.Odpada jak na tyle nowosci bajerow itp ma to byc hard Wiadomo ze zanim wszystko osiagne to ten serwer padnie lub pozostanie bez zainteresowania ze strony Teamu jak to bylo wlasnie na glador i dwoch odslonach divine.Pro100 odpusc ta range hard i pozostaw samo medium.Magiczne metale powinny leciec z kazdego metina a nie tylko 85+

Opublikowano

Ale wywalcie ta opcje u minotaura zeby ubic wiedzme:)

Boze ty nie rozumiesz ze to jest tylko po to żeby przeniosło na koniec av1 tam gdzie jest wiedźma i albo ona bedzie albo nie jak juz ja ktos ubil, respi sie co 2h.

Opublikowano

Ponawiam pytanie co do rosek widać ze dropła z metka biała rosa

Roski tylko z metków? jak tak to po ile szt ?

I czy będą roski na magie

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie te fryzury co będą dawały 15int /15 sila / 15 zr będą w IS czy będzie je można zdobyć jakoś w grze czy będą u NPC ??

Opublikowano
Fryzury Będą w IS po 6zł Musimy na czymś serwer utrzymać

A będzie możliwość handlu nimi ?

Jeszcze co do rosek skoro nie będzie na magie to co z BM? a normalne dmg czy jak na większości serverów body czy WP nie zdąży nawet hita uderzyć i leży

Opublikowano

Polecam serwer i jestem przekonany ,że ten wypali na 100% jak divine i glador i będzie się przyjemnie grało. Admin ogarnięty a reszta tych pseudo serwerów nadaje się tylko do kosza. <4serwery śćiągnięte akaint .melleur. lexilia .skylia i 4 w koszu;p>

super001.png
Opublikowano

Nie spierdolcie, aby na samym początku nie odeszło 100 + osób, dopnijcie wszystko na ostatni guzik, bez bugów, resetów postaci. Początek jest najważniejszy. I nie zróbcie z tego easy.

Taylor.

KAT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...