Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]APB REOLADED ZACINA

MaH2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie zarywa mi apb próbowałem poradnika tego //REF// ale nic nie pomogło, chodzi dobrze ale gdy wchodzę na server z 80+ graczy to zarywa mi tak gra że po prostu grać się nie da nie wiem czy to wina kompa czy serverów gamersfirsta

Jeśli podałem w złym dziale prosze o przeniesienie na inny z góry dziękuje

Parametry komputera

intel pentium dual2,2Ghz

3 GB Ram

Karta graficzna GeForce 8500GT

System XP Home ediotion

Opublikowano

Ale jak dokładnie Ci zacina? Tak że co jakiś czas masz lag i Ci się zacina i jak Ci się odcina po chwili to jesteś kawałek dalej, bo postać sama szła, czy takie że klatkuje Ci strasznie? Te pierwsze to wina serwerów, bo każdy takie ma często, a te drugie to wina sprzętu...

Sprawdz sobie w grze jeszcze komendę /fps ile masz fpsów...

Opublikowano

sprawdzając to od 23 do 28 dochodzi, ogólnie jest tak jak byłem na serverze gdzie było 10 osób to gra płynnie ładnie chodziła ale jak wchodze na servery gdzie jest więcej osób to poprostu są zwolnienia że ciezko mi jest kogoś zabić lub na niego najechać myszką...

a i ten poradnik co podałem wyżej nie wiem czy go dobrze robie jak jest opisane bo tam piszą że zmeinić nazwe na APBcompat.ini ale gdy go wklejam do folderu i uruchamiam gre to nic to nie daje...

Opublikowano

Dlaczego nie spr czy na forum nie ma podobnych postów? http://www.mpcforum....grac-bez-lagow/ .

To mój autorski post w razie pytań pisz na priv . a i 2 sprawa w cheat (w grze) wpisz "/fps" oczywiscie bez "" . i podaj te informacje co ci pokazalo w prawym górnym rogu .

Przecież napisałem żeby wprowadził tą komendę i napisał ile mu wyskoczyło fpsów. Napisał że 23-28 skacze, a ty jeszcze się dalej pytasz...

A z tym twoim tematem to już może skończ, bo to jest problem nie pytanie...

Opublikowano

RAM - minimum 4GB (dalej będzie zacinać) musisz mieć 8GB, żeby nie było lagów

Karta graficzna - za słaba 11000 GT minimum

procesor - za słaby

więc sam widzisz... zapewne łącze internetowe też masz wolne.. jak masz 1-5 mb/s to nic dziwnego, że tnie

Zbieram +

Opublikowano

FPS Client zależą od twojego peceta. Jak masz słaby sprzęt, to komp nie wydala zmniejsza parę klatek...

Jakby co to FPS oznacza klatki na sekundę, czyli jak masz mało poniżej 20 to bardzo dobrze widać jak obraz klatkuje, a przy +30 widać dosyć taką płynność obrazu.

//Edit: Sprawdź sobie jeszcze stronkę Can You Run It: http://www.systemrequirementslab.com/CYRI/intro.aspx i tam wybierz grę APB Reloaded i wyskoczy Ci coś jakby wynik sprzętu. Jak masz gdzieś minimalny sprzęt to gra będzie działać ale może dosyć klatkować, jak poniżej to się ciesz że się w ogóle włączyła, a jak powyżej rekomendowanego to wątpię żeby coś lagowało, chyba że przez wolny internet...

Opublikowano

temat uważam za zamknięty i wszystkim dziękuje za wypowiedzi i rady gdy już kupie karte graficzną dopiero zobaczy się czy widać różnice :)

Opublikowano

Pragne sie wtracic ze FPS zaleza tez od procka. a co do mojego posta Tomardo przeczytaj temat w ktorym piszesz aktualnie a potem zajzyj na link ktory podalem a nasamym koncu gadaj:/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...