Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Red Bot+SKRYPTY

dannyy1029

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo polecam można go ściągnąć z polskiej strony tego bota: www.tibiaredbot.manifo.pl

Płatna wersja nie jest jeszcze dostępna na Polskim rynku jak na razie ponieważ jest to Brazylijski bot więc nie warto kupować go na allegro ponieważ ludzie wstawiają tam darmową wersje i chcą za nią pieniądze!

Bardzo polecam można go ściągnąć z polskiej strony tego bota: www.tibiaredbot.manifo.pl

Płatna wersja nie jest jeszcze dostępna na Polskim rynku jak na razie ponieważ jest to Brazylijski bot więc nie warto kupować go na allegro ponieważ ludzie wstawiają tam darmową wersje i chcą za nią pieniądze!

Opublikowano

Nie polecam go można konto stracić po za tym nawet free wersja ma coś w sobie że komputer mi się porypał i zrobiłem formata.

Opublikowano

Albo masz taki komputer albo cos w tym jest ale mi nic anty-virus nie wyrywa a konta jeszcze nie stracilem

Pozdrowionka dla wszystkich i nadal czekam na skrypta na amazon tower

Opublikowano

nie wiem o co chodzi ustawiłem na rooku na ratach normalnie chodzi po waypointach ale nie atakuje potworków, dodałem w targeting Rat ale nie bije.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...