Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Red Bot+SKRYPTY

dannyy1029

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up x2

Szeryfku ja cie zapraszam na tibiaredbot.pl

to polskie forum tego bota. tam masz skrypty.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogłbyś wrzucić coś na palka 79 lvl? jakies cyclopy? lub cos w ten desen.

Nie wiecie moze jak rozwiazac problem:

podczas uruchamiania red bot pokazuje mi sie nazwa postaci natomiast kiedy sie uruchamia i cokolwiek chce zrobic w okienku, gdzie powinny byc postacie, nie ma nic???

Opublikowano

Dobra robota, mogę zaopatrywać ludzi w skrypty, ponieważ posiadam je wszystkie (te które wyszły)

Jeśli oczywiście to ci w jakimś stopniu pomoże i jak sobie tego zażyczysz :D

Opublikowano

Nie wiem czy ja tępy czy co ale nie wiem jak zrobić aby golds coins wkładało mi do bp,bo otwiera mi deda i nic z tym nie robi :( pomocy !!

Opublikowano

Okrzem jak możesz to wlkejaj skrypty.

a co do Up

to to nie ejst plagiat a strona na której to podałeś nią jest.

Orginalny temat mojego autorstwa znajdziesz na tibiaredbot.pl a to poprostu ktos skopiowal odemnie.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Okrzem jak możesz to wlkejaj skrypty.

a co do Up

to to nie ejst plagiat a strona na której to podałeś nią jest.

Orginalny temat mojego autorstwa znajdziesz na tibiaredbot.pl a to poprostu ktos skopiowal odemnie.

Nie sądzę żeby to ktoś skopiował od ciebie jak tamten temat na tamtym forum jest 10 stycznia a twój 6lutego to prawie miesiąc dłużej :P więc nie ściemniaj że ktoś od cb skopiował.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Bot leczy sie, tranuje mlvl i smiga po waypiontach, ale targetting i looter nie działają, mimo że wszystko na pozór dobrze pozaznaczane, tzn dodaje nazwe potwora, 0 to 100 albo 100 to 0, no hotkey, chase offensive, zaznaczac targeting enabled i nie bije nic, tylko po wpt chodzi. Mam net frameworka 3.5 i 4 (aka sprawdziałem na obydwu)

Opublikowano

ten bot nie jest jeszcze dopracowany na tyle zeby mozna bylo botowac :) testowalem go na jakims 80 lvlowym noobie bez pacca :) ale to nei jest bot na ktorym mozna puscic 250 + palka czy msa hlvl :)

PS. oni wciaz pracuja nad Red Bot PRO :) ale jak narazie nic nie slychac kiedy wyjdzie :) i ten wlasnie red bot pro ma byc w wiekszosci podobny do neo jezeli chodzi o Actiony, Hotkeye i wiekszosc innych rzeczy :)

bo w sumie kazdy z dzialajacych botow teraz ma cavebota :) ale na zadnym nie zrobisz profesjonalnego skrypta :) ja jak botowalem na swoich postaciach to mialem np. alarmy jak bije dluzej niz xxx sec , w hotkeyach poustawiane bicie runkami :) a w tych botach tego nie ma :) trzeba czekac :) a co do neo bota - mozemy podziekowac SOPA :D

" Myślą że są lepsi - Nie Są !

Nie czuj się gorszy,

Kto im dał prawo żeby móc nas osądzić ?

Dosyć ! Spójrz mi w oczy, wiesz przecież

Nikt mi tego nie dał, nikt mi tego nie zabierze ! "

Opublikowano

Ja mam takie pytanie co zrobić żeby bot zakladal mi life ringi jak się skończy ten co jest na EQ (w tools>Equip item) bo mam bp life ringow i jak ustawie bota to mi zaklada wszystkie pokolei na raz a może źle ustawiam mam ustawione tak: If slot: ring id different: 3052 (ID life ring) Item id to equip : tez 3052. Prosze pisać co żle zrobiłem

Opublikowano

Czy mógłbym prosić o skrypt na trolle w Ab'dendriel nie wiem jak to sie pisze. oczywiscie dla palladyna

KUPIE STAL DLA NINJY NA CANDY LONGJU +9 PISAĆ !!!! PW

Opublikowano

czy może ktoś mi pod knighta 23 lvl 3mlvl i 49/48 skille napisac botka na ghost land tam gdzie jest fire devil i slimy i szkielety (ale tylko te normalne nie demoniczne czy jakos tak) zeby mi tam chodzil i zbieral kaske? i tam dobre itemki i wracal do dp i wplacal do banku?

prosze o PW a jesli nie umie tego nikt to lipa

o szczegoly pisac pw podam screeny drogi itd :D

jest to w carlin

+++++++ Daj Lubie to :D +++++++

Opublikowano

Siema,

mam pytanko odnosnie tych skryptow czy byl by ktos na tyle mily aby zrobis skrypta pod amazon tower w carlin (północ)

Oczywiscie na palka no chyba ze macie to na knighta moze tez byc. glownie chodzi mi oto zeby zbieral golda i sam sie leczyl (i chodzil oczywiscie)

Pozdro i z gory thx

Opublikowano

Siema,

mam pytanko odnosnie tych skryptow czy byl by ktos na tyle mily aby zrobis skrypta pod amazon tower w carlin (północ)

Oczywiscie na palka no chyba ze macie to na knighta moze tez byc. glownie chodzi mi oto zeby zbieral golda i sam sie leczyl (i chodzil oczywiscie)

Pozdro i z gory thx

podpinam się o tą prośbę :D

też by mi się przydało

+++++++ Daj Lubie to :D +++++++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...