Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pendrive

Feature

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
@Up pomyłka xD

Na pewno bardziej godne zaufania są pendrivy niż dyski twarde... Nie mają elementów mechanicznych które się mogą popsuć. I nie mówię że pendrivy się wcale nie psują :P

mówisz o dyskach wewnętrznych ? W zewnętrznych wszystko jest ukryte ... fakt że są większe niż pendrive

Opublikowano

Chodzi o to że w środku dysku masz talerz który się kręci 7200rpm, więc tam jest się co psuć :P A w penie masz pamięć na kościach. Dyski zewnętrzne są zazwyczaj takie jak normalne, tylko mają ładną obudowę i podłącza się je na fire-wire albo USB.

My minions mwaahahahaha :>

Gość Mounthains
Opublikowano
@UP

Kolega ci kradnie i sprzedaje na allegro.

ta nawet możesz mieć racje muszę pilnować teraz swojego 4GB :D

Opublikowano
dyskietki - to jest to B)

lol xD

dyskietki 3,5mb czy tam ile xD

BBcode nie działa kokosz...

Opublikowano
lol xD

dyskietki 3,5mb czy tam ile xD

Ale jak masz tysiąć takich to prawdopodobieńśtwo ze wszystkie zgubisz jest bardzo niskie xD

76561198001815076.png
Opublikowano
Ale jak masz tysiąć takich to prawdopodobieńśtwo ze wszystkie zgubisz jest bardzo niskie xD

kurfa ale gdzie bys to schowal ?:D

to jeszcze nie koniec...

Opublikowano

Hah. Za to ja mam fajny komputer do grania lub full wypas kartę graficzną xD może nawet dwie...

Nie mam zaufanie do penów ^^

Opublikowano
no wlasnie za taką cene to kupisz 10 zew. dyskow twardych do kompa o pojemnosci 2tb :P

zależy bo po 2 tb to są 3.5" i są o wiele większe niż 2.5" które są jednak bardziej poręczne ;d

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...